fbpx
DECOREAZĂ CU XTDECO

colecția de fototapet beyond light – o radiografie a naturii

Delicată, diafană, colecția de fototapet Beyond Light transpune o radiografie a naturii, în nuanțe translucide. O armonizare unică între detalii clare și transparență, imprimată în imagini care respiră emoție și fragilitate.

Florile și frunzele din cele 9 modele de fototapet produs în Suedia, prind o cu totul nouă dimensiune prin imprimarea X-ray.

Albert Koetsier este artistul din spatele Beyond Light. Arta fotografiilor sale X-ray relevă o frumusețe care poate ar trece neobservată ochiului liber.

Koetsier s-a născut și a crescut în Olanda. Vasta sa experiență ca tehnician radiolog și marea sa pasiune pentru fotografia de natură, s-au întâlnit într-un rezultat spectaculos. Creația sa reprezintă, după cum spune și el, intersecția dintre artă (fotografia) și știință (razele X). Fiecare imagine este unică, astfel că prin transpunerea în fototapet, designerii de la Photowall ne oferă ocazia de a îmbrăca pereții cu ilustrațiile sale aparte.

În tonuri estompate sau în contrast alb-negru dramatic, colecția Beyond Light aduce o atingere artistică și modernă oricărei încăperi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *