fbpx
DECOREAZĂ CU XTDECO

verona – un fototapet de dragoste, cu dragoste

Verona este un fototapet diferit față de oricare altul pe care l-ați întâlnit până acum. De ce? Pentru că la realizarea lui au contribuit oameni din toate colțurile lumii! Acestea sunt chiar însemnări reale de pe zidurile celebrei Casa di Giulietta, din Verona, Italia.

Casa din piesa semnată William Shakespeare, Romeo și Julieta (1595), a devenit un simbol romantic clasic iar pereții săi adună dovezi de dragoste de la îndrăgostiții care vor să își imortalizeze declarațiile de iubire.

Pentru a proteja zidurile, au fost plasate panouri mari de lemn pe care turiștii pot desena sau pot lipi bilețele de dragoste. Acestea sunt schimbate de două ori pe an, pentru a face loc sutelor de mii de mesaje care se strâng într-un timp atât de scurt. Ele sunt înlocuite înainte de ziua Julietei, la finalul lunii iulie și înainte de ziua îndrăgostiților.

Fototapetul Verona vine cu ceva nou, diferit de inimioarele roz și roșii. În modelul său aparte, romantismul întâlnește modernismul. Se potrivește perfect unui decor contemporan, în dormitorul oricărui cuplu, transformând peretele în punctul focal al încăperii.

Legenda spune că cei care își scriu numele pe zidurile casei Julietei, vor rămâne mereu îndrăgostiți.

Voi ce nume ați adăuga pe perete? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *