fbpx
DECOREAZĂ CU XTDECO

tapet vopsibil: soluția practică pentru casa ta!

Tapetul vopsibil este o soluție practică și la îndemâna oricui dorește să își transforme locuința într-un spațiu elegant. Modelele de tapet vopsibil sunt special concepute pentru a fi zugrăvite în orice culoare, cu ajutorul vopselelor lavabile. O altă calitate a acestor produse este rezistența la tensiune, fapt care permite mascarea fisurilor ce apar de-a lungul timpului pe pereți. Noi am găsit trei motive pentru care ar trebui să iei în considerare alegerea unui tapet vopsibil pentru a-ți înveseli locuința.

Tapetul vopsibil oferă caracter pereților

În funcție de stilul de amenajare al locuinței, dar și de preferințele tale, trebuie să știi faptul că ai posibilitatea de a alege între mai multe variante de amenajare, de la cele tradiționale, la cele contemporane. Pătrate, linii verticale sau orizontale, striații, buline și orice alt model abstract care îți mai trece prin minte poate fi transformat într-un tapet vopsibil elegant și plin de stil.

Tapetul vopsibil îți stârnește creativitatea
Alegerea unui tapet gata colorat poate să îți pună frâu creativității și să te facă să te limitezi doar la stabilirea unui loc potrivit pentru a le așeza. Când vorbim însă de un tapet vopsibil, lucrurile se schimbă puțin.

Având în vedere că poate fi pictat și vopsit după cum dorești, aici intervine de fapt provocarea, pentru că, fără să vrei, te transformi în propriul tău designer de interior. De ce spunem asta? Pentru că, atunci când alegi culoarea sau culorile potrivite pe care dorești să le adaugi pe tapet, va trebui să iei în considerare multe elemente.

Astfel, va trebui să te gândești la stilul de amenajareculorile folosite în încăpere sau modul de așezare a culorii pe tapet în funcție de model. Textura tapetului sau modelul pe care îl alegi creează de multe ori diferite tonuri, efecte sau umbre, care în final duc la un tapet personalizat. Nu te gândi că nuanța pe care o alegi se va așeza exact ca pe un perete cu suprafața plană, fără denivelări. Ia în considerare și aceste mici „distorsiuni”. Diferite tehnici de vopsit pot crea efectele de lumină-întuneric pe care le urmărești. Puțin research înainte de a începe lucrul este recomandat pentru a obține cel mai bun rezultat.

Tapetul vopsibil ajută la definirea fiecărui spațiu

Într-un apartament de tip studio există de multe ori dificultăți în a delimita clar spațiile sau a separa fiecare zonă. Un tapet vopsibil te ajută să depășești acest impediment printr-o delimitare clară a fiecărui spațiu. De exemplu, bucătăria poate fi amenajată cu un anumit tapet, iar zona de dining într-o altă manieră sau cu altă culoare.

Fiecare spațiu poate fi personalizat folosind numeroase texturi sau culori. Într-o cameră mare, zona de lectură poate fi scoasă în evidență tot cu ajutorul tapetului vopsibil, printr-un model special dedicat acestei activități.

Tapetul vopsibil oferă multe posibilități și pe atât de multă creativitate. Versatilitatea acestuia îl face să fie unul din cele mai cumpărate tipuri de tapet.

Dacă dorești să cumperi un tapet vopsibil, te invităm să răsfoiești site-ul nostru și să-ți alegi preferatul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *