fbpx
DESPRE AMENAJĂRI

cea-mai-spectaculoasa-revenire-in-materie-de-design-interior-tapetul

Tapetul a avut o revenire spectaculoasă în ultimii ani și se pare că popularitatea sa atinge noi culmi în 2017. Designerii se întrec în colecții uimitoare, cu modele din cele mai variate și mai spectaculoase. Tapetul nu mai este văzut ca o simplă acoperire pentru pereți, ci ca o declarație de stil sau o operă de artă.

Conceptele de design de astăzi sunt cu totul noi, inovative și deosebite, departe de imaginea tapetului din anii ’70 – ’80, cu modele neinspirate, din materiale de proastă calitate.

Este incredibil câtă personalitate poate insufla tapetul unei camere terne! Poate transforma radical orice spațiu monoton în ceva cu totul magic, și asta fără eforturi sau costuri exorbitante.

 

Mai mult, tapetul se potrivește oricărei încăperi, fie că este vorba de living, dormitor, bucătărie, hol, baie sau camera celui mic.

 

Fie că optați pentru un design interior tradițional, modern, sau undeva între, veți găsi tapetul perfect. Așa că atunci când simțiți nevoia de o schimbare, luați în considerare decorarea cu tapet. Îndrăzniți, găsiți modelul potrivit stilului dumneavoastră și fiți surprinși de rezultate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *