fbpx
Living cu fototapet personalizat alb-negru Portret Vintage, de la Rebel Walls, in care se afla o canapea gri cu perne decorative, masa alba pe care se afla o tava cu doua vase cu plante si doua cani, covor negru, o lampa de podea alba si un cos cu reviste
CULORILE DE LA INTERIOR, DE INSPIRAȚIE, DECOREAZĂ CU STIL, DECOREAZĂ CU XTDECO

Modele de Fototapet Pentru un Design Alb-Negru

Designul în alb și negru este clasic, dar mereu actual datorită posibilităților nenumărate pe care le oferă combinațiile celor două nonculori și a felului în care reușesc să pună în valoare și să dea personalitate spațiilor cu diferite structuri și dimensiuni. 

Albul și negrul au fost mereu la modă, sunt în trend și acum, și probabil vor fi întotdeauna. Sunt potrivite cu mai multe stiluri de amenajare, de la stilul industrial, la cel scandinav sau vintage, iar modurile în care pot fi folosite într-o încăpere sunt nenumărate. 

În cele mai multe cazuri, albul este utilizat pentru pereți, iar negrul pentru mobilier, Totuși, tendințele actuale ne îndeamnă să fim mai curajoși și să combinăm cele două culori cu mai multă imaginație. Astfel, ele pot fi utilizate împreună pentru decorul pereților, în timp ce mobilierul poate fi alb sau negru. Totul este să păstrezi un echilibru, să ții cont de dimensiunea camerei.

Cui i se potrivește un design alb-negru

În funcție de stilul de amenajare utilizat, un design alb-negru se potrivește cu diverse tipologii, de la tineri foarte moderni și activi, până la persoane aflate în a doua parte a vieții, care își petrec mult timp în casă. Albul și negrul pot fi utilizate, de asemenea, pentru amenajarea camerei copilului sau adolescentului, a unei persoane cu preocupări artistice sau a uneia care este cu un pas în viitor, pasionată de tehnologie și dotări smart într-o locuință.

Evident, totul depinde de modul în care sunt utilizate cele două culori și de stilul de design ales.

Modele de fototapet pentru un design în alb și negru

Cele mai spectaculoase interioare în alb și negru se pot obține dacă apelezi la un fototapet care să le includă pe amândouă. Însă poți să alegi un fototapet alb pe care să-l pui în contrast cu accesorii negre. Dacă spațiul pe care vrei să-l amenajezi este mare, atunci un fototapet negru este o idee excelentă. Îți vom exemplifica cele de mai sus cu modele de fototapet potrivite cu mai multe stiluri de amenajare.

Stil industrial

Pentru stilul industrial am ales două exemple de fototapet din colecția Rebel Walls. Primul ilustrează un perete din cărămidă uzată. Imperfecțiunile sunt ilustrate artistic, într-un mod original.

Fototapet 3D Domino, Rebel Walls, in fata caruia se afla o bicicleta neagra, intr-o incapere cu usa neagra si doua corpuri de iluminat suspendate
Fototapet pentru living 3D Domino, Rebel Walls, cu aspectul unui perete din cărămidă uzată

Al doilea model, în care predomină albul, care este combinat cu nuanțe de gri, are, de asemenea, aspectul unui perete degradat de trecerea timpului.

Fototapet Fragmente, Rebel Walls, intr-o incapere cu masa pe care se afla vesela si vase cu flori si scaune negre
Fototapet alb personalizat Fragmente, Rebel Walls, potrivit pentru decoruri industriale, foarte moderne

Stil scandinav

Simplu și versatil, stilul scandinav este potrivit persoanelor tinere, care iubesc spațiile libere și luminoase. Este perfect pentru orice încăpere a locuinței. Primul model, cu copaci într-o interpretare artistică, este ideal pentru camerele de zi.

Fototapet Animal Tree, personalizat, Rebel Walls, pe un perete cu usa alba si rafturi cu carti si obiecte decorative
Fototapet alb Animal Tree, personalizat, Rebel Walls, care va aduce lumină și atmosfera de relaxare într-un living

Cel de-al doilea fototapet, de asemenea, cu diferiți arbori care par pictați de un copil, este potrivit pentru decorul unei camere pentru copii.

Fototapet 3D Valea Nordului, personalizat, Rebel Walls, intr-o camera cu scheletul unei casute, jucarii, cos alb cu dungi negre pentru jucarii si covor alb cu gri
Fototapet alb 3D Valea Nordului, personalizat, Rebel Walls, pentru o atmosferă de poveste în camera copiilor

Stil clasic

Combinația alb-negru este perfectă pentru decorurile clasice. Primul model, cu aspect de marmură, cu arcade, are și accente aurii, foarte actuale.

Fototapet 3D Arch Deco, Marble, Rebel Walls, intr-un dormitor cu pat negru, cu fereastra pe care se afla un vas cu planta și o noptiera alba
Fototapet negru 3D Arch Deco, Marble, personalizat, Rebel Walls, pentru o amenajare cu stil

Al doilea model, cu motive de inspirație vegetală, este perfect pentru livinguri.

Fototapet Twining Vines, personalizat, Rebel Walls, intr-un living cu canapea alba si perne decorativem lampa alba de podea, vas cu planta si doua tablouri sprijinite de perete
Fototapet living Twining Vines, personalizat, Rebel Walls, pentru un decor rafinat

Stil modern

Am ales să-ți ilustrăm stilul modern creat într-o bucătărie cu ajutorul acestui tapet extraordinar cu lebede negre, pe un fond negru mat. Echilibrul în decor este dat de mobila albă.

Fototapet 3D Cygne, Noir, personalizat, Rebel Walls, intr-o bucatarie cu mobila alba, hota din inox si doua scaune negre
Fototapet negru 3D Cygne, Noir, personalizat, Rebel Walls, pentru o bucătărie modernă

Stil minimalist

Caracterizat de simplitate, stilul minimalist poate fi creat foarte ușor cu ajutorul combinației alb-negru. Primul fototapet, cu crengile unei plante agățătoare, este perfect pentru un living.

Fototapet 3D Breathe, personalizat, Rebel Walls, intr-o incapere cu masa pe care se afla vase decorative
Fototapet alb 3D Breathe, personalizat, Rebel Walls, pentru decorul unui living

Cel de-al doilea, cu dealuri pictate parcă în cerneală neagră, prelingându-se pe un canvas alb, poate decora un hol.

Fototapet 3D Elevation, personalizat, Rebel Walls, intr-o camera cu banca pe care se afla o geanta si o cutie, o pereche de ghete si doua carpete
Fototapet alb 3D Elevation, personalizat, Rebel Walls, pentru decoruri minimaliste

Stil romantic

Delicat și diafan, fototapetul Eucalipt Black, din colecția Photowall, transpune o radiografie a naturii, în tonuri translucide. O armonizare unică între detalii clare și transparență, imprimată într-o imagine care respiră emoție și fragilitate. Este un model perfect pentru designul în stil romantic.

Fototapet Eucalipt personalizat, Photowall, intr-o incapere cu masa pe care se afla vase si lumanari si diferite modele de scaune
Fototapet negru Eucalipt personalizat, Photowall, pentru decoruri romantice

Copacii din fototapetul alăturat te îndeamnă la visare. Vor încadra frumos peretele, oferind un efect de adâncime camerei. Un peisaj iernatic, în tonuri alb-negru, potrivit cu un decor romantic.

Fototapet 3D Copaci Străjeri, personalizat, Rebel Walls, intr-o camera cu semineu cu focul aprins, lemne, si planta decorativa
Fototapet living 3D Copaci Străjeri, personalizat, Rebel Walls, pentru un decor simplu, romantic

Stil vintage

Acest decor cu mobilier vintage a fost completat ideal cu fototapetul negru cu linii subțiri care par că marchează diferențele de înălțime în teren de pe o hartă.

Fototapet Elevation Lines, Negru, personalizat, Rebel Walls, intr-o incapere cu comoda neagra pe care se afla un vas alb cu flori si obiecte decorative, o geanta si o pereche de ghete
Fototapet negru Elevation Lines, Negru, personalizat, Rebel Walls, pentru un decor în stil vintage

Stil urban

Stilul urban poate fi creat ideal cu ajutorul combinației alb-negru. În prima imagine, peretele pare desenat cu graffiti, incluzând motive abstracte.

Fototapet Dotse, Photowall, intr-o incapere cu doua scaune negre
Fototapet alb Dotse, personalizat, Photowall, cu aspectul unui perete desenat cu graffiti

În cea de-a doua imagine, fototapetul din colecția YoYo Design are aspectul unui zid din beton, cu accente metalice.

Fototapet Concrete Surfaces, YoYo Design, intr-o incapere cu rama de tablou neagra, canapea din piele neagra cu perna si patura, masa de cafea neagra pe care se afla reviste
Fototapet living Concrete Surfaces, YoYo Design, pentru un decor în stil urban rafinat

Intră în echipa de designeri și arhitecți colaboratori a XTDeco!

Dacă ești arhitect sau designer și îți dorești o colaborare cu XT Deco, poți lua legătura cu noi cu un click aici. Noi te putem ajuta să procuri materiale de calitate pe care le importăm direct, la cele mai bune prețuri. La XT Deco colaborăm cu peste 250 de arhitecți și designeri din toată țara și împreună am realizat proiecte minunate. 

Ne poți contacta și la info@xtdeco.ro, iar dacă ești din Sibiu sau te afli în apropiere, vizitează-ne pe strada Luptei, numărul 17, de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:30.  

În concluzie, un decor în alb și negru poate fi de-a dreptul spectaculos, dacă alegi să amenajezi cu fototapet.

Foto: XT Deco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *