fbpx
Fototapet Union Jack, personalizat, Rebel Walls, intr-un living cu canapea alba cu perne decorative, masuta de cafea din lemn pe care se afla reviste si un vas cu flori, covor alb pe parchet negru si doua tablouri sprijinite de perete
DE INSPIRAȚIE, DECOREAZĂ CU STIL, DECOREAZĂ CU XTDECO

Designul interior într-o sufragerie. 5 modele de tapet și fototapet pentru un decor unic pe strada ta

Un design interior de sufragerie unic poate fi realizat foarte ușor dacă alegi pentru decorul pereților tapet sau fototapet. Fie că îți rearanjezi livingul de la zero sau alegi să faci doar câteva update-uri, aceste două materiale sunt soluția dacă îți dorești un rezultat final original, unic pe strada ta.

Producătorii cu experiență în domeniu utilizează cele mai noi tehnologii și compoziții de înaltă calitate, astfel că tapetul și fototapetul disponibile acum sunt extrem de rezistente, își vor păstra aspectul intact, se curăță ușor, astfel că locuința ta va arăta „ca nouă” o perioadă lungă de timp. Sunt materiale ușor de montat, fără mizerie, ceea ce înseamnă că îți poți rezolva problema decorului pereților într-o singură zi.

5 modele de tapet și fototapet pentru un design interior unic într-o sufragerie

Ca să venim în sprijinul tău am ales să-ți prezentăm 5 modele absolut spectaculoase de tapet și fototapet, pentru designul interior al sufrageriei.

Acest fototapet extraordinar din colecția TresTintas, cu aspectul unei împletituri de trestie uscată, va crea un decor modern și relaxant, dar plin de eleganță. Modelul și paleta cromatică sunt deosebit de versatile, fiind potrivite cu multe stiluri de amenajare.

Fototapet Natural JO2718-1, TresTintas, intr-un living cu divan alb cu perne decorative, masuta din lemn cu reviste, vas decorativ turcoaz si dulap din lemn
Fototapet Natural JO2718-1, TresTintas, cu aspectul unei împletituri de trestie, pentru un decor unic și relaxant în sufragerie

Tapetul Reflections, din colecția 1838 Wallcoverings, este unul potrivit pentru o sufragerie sofisticată, plină de stil. 

Tapet Reflections, 1838 Wallcoverings, intr-un living cu masa neagra pe care se afla vase decorative si plante si trei scaune maro
Tapet Reflections, 1838 Wallcoverings, pentru un decor rafinat în living

Acest fototapet care include doar trei culori – alb, albastru, negru – cu un model abstract cu un efect vizual senzațional, va da un aer marin, de vacanță, livingului. Este un model aparent simplu, dar foarte îndrăzneț, potrivit cu persoane dinamice, dornice de aventură, care își doresc interioare foarte moderne și pline de personalitate.

Fototapet Couleurs-Med M2511-1, TresTintas, intr-un living cu canapea gri si perne decorative si doua mese de cafea, alb si gri, pe care se afla o carte deschisa si o farfurie cu un corn, si covor alb
Fototapet Couleurs-Med M2511-1, TresTintas, pentru un decor cu personalitate în living

Delicat și stilat, tapetul Trailing Magnolia, crează o atmosferă romantică, primitoare, într-un living. Dacă îți plac florile de magnolii, acest tapet realizat cu efecte delicate de umbre ți le introduce în decor într-un mod foarte elegant.

Tapet Trailing Magnolia, 1838 Wallcoverings, intr-un living cu masa rotunda alba, pe care se afla o vaza cu magnolie, doua vase decorative si trei scaune
Tapet Trailing Magnolia, 1838 Wallcoverings, pentru un decor romantic

Fototapetul Stockholm Brick Wall, al producătorului Photowall, reproduce un zid din cărămidă cu un aspect vintage, potrivit cu decoruri cu un aer foarte modern. În imaginea alăturată vezi aerul extraordinar pe care îl conferă acest material într-o încăpere mobilată relativ simplu, în culori neutre.

Fototapet Stockholm Brick Wall, Photowall, intr-un living cu coltar crem, cu perne decorative, doua mese rotunde de cafea, crem si maro, cu carti si obiecte decorative si covor
Fototapet Stockholm Brick Wall, Photowall, pentru un decor modern, cu personalitate

Apelează la un designer de interior!

Dacă îți dorești un decor original și frumos, apelează la un designer de interior. Are priceperea și toate informațiile necesare pentru a te ajuta să îți aranjezi locuința peste așteptările tale. Specialistul este întotdeauna la curent cu trendurile și știe ce materiale sunt potrivite pentru fiecare spațiu.

Noi, cei de la XT Deco, îți putem intermedia legătura cu designeri și arhitecți din toată țara, care te vor spriji să-ți realizezi visul. De asemenea, prin noi îți poți procura materiale de cea mai bună calitate pentru amenajări interioare. Poți vedea aici câteva dintre proiectele realizate de colaboratorii XT Deco, cu materialele furnizate de noi.

Ne poți contacta și la info@xtdeco.ro, iar dacă ești din Sibiu sau te afli în apropiere, vizitează-ne pe strada Luptei, numărul 17, de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:30.

În concluzie, tapetul și fototapetul îți pot rezolva rapid și spectaculos designul interior în sufragerie. Trebuie doar să ai răbdarea necesară să alegi modelul pe care îl consideri potrivit pentru ceea ce îți dorești sau să lași asta în grija designerului.

Foto: XT Deco

1 Comments

  1. 3 schimbări pe care le poți face în living într-un weekend - Idei Sanatoase

    […] cu amenajările pe care deja le ai. Sunt multe feluri în care îți poți transforma livingul, iar aici găsești inspirație în această direcție. De ce perete accent cu tapet sau fototapet? Pentru că se aplică ușor și […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *