fbpx
DECOREAZĂ CU XTDECO

modele de tapet cu pattern special

Alegerea stilului de amenajare potrivit pentru locuinţă poate fi o provocare, având în vedere faptul că la baza acestuia stă alegerea tuturor culorilor, pieselor de mobilier sau decoraţiunilor. În cazul în care doreşti să îţi decorezi pereţii cu tapet, însă nu te-ai hotărât cu privire la culorile pe care vrei să le alegi sau la stilul decorativ potrivit, ţi-am pregătit câteva modele de tapet cu pattern special pentru care poţi opta.

Tapet cu model baroque

Perfect pentru un stil de amenajare vintage, acest tapet cu model baroque aduce în prim plan o eleganţă unică. Fiecare linie se îmbină într-un mod special, pentru a obţine un pattern de efect. Acest model de tapet este recomandat pentru camerele spaţioase, în principal pentru living-uri.

Tapet cu model liniar

Decorarea pereţilor cu pattern liniar este o idee excepţională, mai ales dacă eşti o persoană nonconformistă, plină de energie, care adoră stilurile de amenajare moderne. Pe lângă eleganţa specifică, modelele de tapet liniare oferă şi avantaje decorative. Camerele înguste cu pereţi înalţi pot fi corectate eficient dacă optezi pentru un tapet cu dungi orizontale. Dacă doreşti să cobori optic tavanul cu ajutorul tapetului este indicată folosirea marginilor pentru zona de întâlnire dintre pereţi şi tavan, cu ajutorul tapetului cu dungi orizontale.

Tapet cu model floral

Pattern-urile florale sunt printre cele mai iubite şi mai des folosite tipuri de tapetModelele florale transmit prospeţime şi delicateţe oricărei încăperi, înveselesc atmosfera şi îmbunătăţesc vizual camera. În funcţie de stilul de amenajare pe care îl urmăreşti, dar şi de spaţiul avut la dispoziţie, poţi alege între modele florale bogate, de dimensiuni mari, dar şi modele mici şi simple.

Alege pattern-ul perfect pentru locuinţa ta şi personalizează-ţi în cele mai nebuneşti moduri spaţiul din jurul tău. Vezi în magazinul XT Deco şi alte pattern-uri care te-ar putea inspira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *