fbpx
DECOREAZĂ CU XTDECO

Modele de tapet lavabil pentru dormitor

Amenajarea unui dormitor este de multe ori o provocare deoarece trebuie iei în considerare foarte mulţi factori: buget, stil de amenajare, spaţiu avut la dispoziţie, etc. Dacă eşti o persoană flexibilă şi nonconformistă, care iubeşte schimbările şi se plictiseşte repede de acelaşi peisaj, îţi recomandăm un tapet decorativ. Tapetul îţi oferă posibilităţi variate de amenajare, iar cel mai la îndemână tip este tapetul lavabil.

Alegerea unui tapet pentru dormitor poate fi uşoară, mai ales când ai o gamă variată de modele de tapet de unde poţi alege. XT Deco îţi oferă posibilitatea de a alege tapet decorativ pentru dormitor la cele mai bune preţuri! Dacă vrei să optezi pentru tapet decorativ în dormitor ţi-am pregătit câteva modele de tapet lavabil pe care o să le adori.

 

Tapet lavabil pentru dormitor clasic

Preferi un stil de amenajare clasic în dormitor? Atunci acest model clasic auriu s-ar încadra perfect în ceea ce cauţi tu. Recomandarea noastră este să analizezi cu atenţie restul elementelor decorative din dormitor, înainte de a opta pentru acest model. Culoarea auriu împreună cu acest model poate părea de multe ori opulentă. Mai ales într-un dormitor mic, cu multe piese de mobilier şi decoraţiuni. Acest model de tapet se încadrează perfect în dormitoarele mari şi luminoase.

Tapet decorativ floral pentru dormitor romantic

Dacă iubeşti florile şi vrei să îţi amenajezi dormitorul în stilul romantic sau Shabby Chic, atunci model de tapet lavabil este pentru tine! În funcţie de personalitatea ta, poţi să găseşti acest model şi în alte nuanţe la noi în magazin: roz, albastru, galben. Culoarea pentru aceste modele de tapet lavabil o poţi alege şi în funcţie de dimensiunile dormitorului.

Pentru dormitoare mici şi intime este bine să alegi un tapet decorativ mai deschis, pentru a adăuga un plus de lumină încăperii.

Tapet elegant şi simplu pentru dormitor

Cine a spus: „Keep it simple” nu a greşit deloc. De ce să îţi încarci camera în care te odihneşti cu modele obositoare, complicate, în culori opulente, când poţi alege ceva mai simplu? Printre numeroasele modele de tapet lavabil din magazinul nostru poţi găsi şi pattern-uri mai simple, dar la fel de spectaculoase. Secretul este să păstrezi echilibrul în amenajarea interioară şi să obţii un spaţiu relaxant, care să se potrivească cu personalitatea ta.

Aceste modele de tapet lavabil sunt doar câteva idei pe care le poţi lua în considerare când cauţi un tapet pentru dormitorAici găseşti mai multe modele de tapet decorativ de unde poţi opta pentru modelul preferat.

Noi îţi stăm la dispoziţie oricând cu sfaturi despre tapet şi amenajarea cu tapet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *