fbpx
DECOREAZĂ CU XTDECO

prețuri accesibile pentru tapet

Foarte multă lume consideră tapetul ca fiind un element de amenajări interioare foarte scump și elitist, pe care nu și-l poate permite oricine. Flexibilitatea tapetului reiese nu numai în ceea ce privește varietatea de materiale din care este confecționat sau de locațiile în care poate fi folosit, dar și în ceea ce privește prețurile acestuia.

În cazul în care dorești să îți amenajezi locuința cu tapet și cauți cele mai bune prețuri pentru tapet, ți-am pregătit o listă cu câteva recomandări pe care le poți lua în considerare.

Prețuri tapet vopsibil

Tapetul vopsibil este o soluție practică și la îndemâna oricui. Aceste modele sunt special concepute pentru a fi zugrăvite în orice culoare, cu vopsele lavabile. Folosit pentru mascarea fisurilor de pe pereți, tapetul este practic, rezistent în timp și poate fi zugrăvit de nenumărate ori.  Orice model de tapet vopsibil pornește de la un preț de aproximativ 10 lei/mp, indiferent de model. În funcție de cantitatea cumpărată, prețul pentru tapet poate fi mai mic. Mai multe prețuri pentru tapet vopsibil găsești în magazin.

Prețuri tapet economic

Tapetul economic este o soluție accesibilă atunci când dorești să oferi o pată de culoare locuinței tale. Este rezistent la spălare și prezintă toleranță la tensiune, ceea ce permite mascarea fisurilor ce pot apărea, de-a lungul timpului, pe perete. Un alt mare avantaj al acestui tip de tapet este prețul scăzut. La XT Deco poți cumpăra tapet economic de la 9,9 lei/mp, în funcție de modelul dorit.

Prețuri tapet cu motive

Tapetul floral este unul din cele mai des folosite motive pentru tapet, indiferent de încăpere. Modelele florale transmit energie, forță, veselie și multă bună dispoziție. Prețurile pentru un model de tapet floral pot varia în funcție de mai mulți factori. XT Deco îți pune la dispoziție prețuri pentru tapet floral ce se încadrează între 10-30 lei/mp. Dacă dorești să achiziționezi un fototapet cu motive florale, avem pentru tine zeci de modele de tapet floral la prețuri de 100-200 lei.

Când vorbim de prețuri pentru tapet este important de știut faptul că acestea variază în principal în funcție de materialul din care confecționat tapetul. Pentru a vedea mai multe prețuri pentru modele de tapet, te invităm în magazinul online XT Deco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *