Fototapet Niko, Black Cherry, personalizat, Rebel Walls

Cod produs: RBW-R18281
271,00 lei / mp
 • Disponibilitate: 10 zile

Personalizează

Suprafață: m2
Cost:

Suprafața minimă care poate fi produsă este de 3 m2.

Te rugăm să adaugi la dimensiunile dorite 5cm / lățime și 5cm / înălțime, pentru a acoperi pierderile rezultate la montaj.
 • Paletă culori: Portocaliu, Portocaliu Somon, Galben, Galben Zinc, Roșu, Roșu Flacără, Violet, Violet-Albastru, Roz, Roz Deschis
 • Paletă culori RAL: RAL 2012, RAL 1018, RAL 3000, RAL 4005, RAL 3015
 • Paletă culori RGB: #CB6A49, #FEC250, #A40E0F, #7C6496, #E8A8A8
 • Material fototapet: netesut (non-woven)
 • Tipar: digital, cerneluri ecologice
 • Colecție: Linda Vagnelind
 • Mod aplicare: Adezivul se aplică pe perete
 • adeziv inclus: da
 • designer's choice : da
 • personalizat: da
 • Livrare în maxim 14 zile
 • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
 • Livrat cu GLS Courier sau Fan Courier

Paletă culori în RAL (paleta de culori RAL )

Acest portret fictiv a prins viață prin procesul de desen. Personajul nu este doar o imagine, ea are o personalitate puternică și o istorie proprie. Niko a învățat devreme în viață cum să se susțină. Și-a crescut stima de sine citind, călătorind și cultivându-și curiozitatea pentru viață. Este abordabilă, grijulie și îi tratează întotdeauna pe ceilalți cu căldură și generozitate. Ea este un maestru în a stabili contactul vizual cu oamenii și a se asigura că aceștia se simt incluși. Abilitățile ei de observație îi permit să analizeze bine tot felul de situații. Niko înseamnă „lumina zilei”. Ea abordează viața cu o atitudine pozitivă, ca o floare care se deschide în lumina soarelui, salutând fiecare zi cu mare entuziasm.


Despre RebelWalls

Viziunea

Rebel Walls gândește în afara limitelor – de la prima sclipire de creație până la responsabilitatea socială. Noi îți oferim uneltele necesare schimbării mediului ce te înconjoară, dar în condițiile tale.

Viziunea RebelWalls

Povestea

Compania Rebel Walls a fost fondată în 2012 de către proprietarii Christofer și Irene Gimmersta. Dar această poveste de dragoste pentru tapet si fototapet începuse deja în 1924. A fost anul în care bunicul lui Christopher a fost angajat ca și curier la un magazin de tapet din Borås. A muncit și a urcat pe treapta ierarhică cumpărând compania de tapet împreună cu ginerele său.

Noua generație, Christofer și Irene, s-au întâlnit în liceu în anul 1955. După absolvirea facultății au lucrat într-o fabrică de tapet tradițional, în Nässjö. Mirosul de tapet și fototapet proaspăt tipărit și întreaga atmosferă din fabrică i-a făcut să se îndrăgostească necondiționat de întregul concept. Curând au învățat și au devenit interesați de noi tehnici în domeniu. Printul digital era încă o inovație când ei au decis să îl încerce pentru fototapet. Și după cum probabil ați ghicit, s-au îndrăgostit la rândul lor. Rebel Walls este a doua companie care a adoptat această metodă unică de tipărit tapet și fototapet și care acționează online.

Povestea RebelWalls

Studioul de design

În studioul nostru de design procesul de creare a fototapetului începe cu o idee bună alături de o primă mișcare a pensulei. Noi vedem studioul ca pe o seră unde lăsăm atât ideile noastre cât și cele de fototapet să crească și să vină la viață. De asemenea putem personaliza designul pentru cerințele voastre pentru a crea un fototapet cu adevărat special. Aveți un design sau o idee pe care doriți să o transformați în fototapet? Noi vom scana și edita cu plăcere imaginile la cerere.

Studioul de design RebelWalls