Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Lampadare

Lampadarul este un accesoriu pe care îl poți integra în orice amenajare interioară, în funcție de tipul acestuia. Dacă ai un decor vintage, un lampadar cu abajur și design retro se va potrivi perfect. Într-un design contemporan, formele deosebite, unice, metalul și formele geometrice diverse sunt cele indicate pentru a întregi decorul. Cele moderne sunt preferate de designeri chiar și în decoruri minimaliste. Formele simple, dar futuriste, se încadrează foarte bine în stilul minimalist.

Modele de lampadare

Metalul, rășina, pânza și sticla sunt principalele materiale din care aceste obiecte sunt realizate. Lampadarele sunt alternative ale celebrelor veioze inventate în anii 1800, doar că în acest caz este vorba despre un corp de iluminat ce poate fi așezat pe podea. De altfel, aceste lămpi cu picior pot fi foarte utile atunci când ai un spațiu mic de decorat. În plus, sunt ușor de mutat, astfel că poți schimba lumina în decor, după dorință. În colecția XT Deco poți găsi, de asemenea, și o gamă de lampadare interesante pentru exterior. Lampadarele de exterior te pot ajuta să completezi un decor exterior sau să-l transformi într-unul de poveste. Dincolo de design, direcția luminii lampadarului va oferi atmosfera pe care ți-o dorești. Așa că atunci când alegi un astfel de accesoriu, acesta ar trebui să fie unul dintre principalele criterii de selecție.