Fototapet Vintage Frames, Beige, Rebel Walls

RBW-R19674
228,00 lei / mp
 • Disponibilitate: 10 zile

Personalizează

Suprafață: m2
Cost:

Suprafața minimă care poate fi produsă este de 1 m2.

Te rugăm să adaugi la dimensiunile dorite 5cm / lățime și 5cm / înălțime, pentru a acoperi pierderile rezultate la montaj.




 • Paletă culori: Maro, Cremă, Verde, Verde Monoton, Galben, Auriu Perlă, Roșu, Roșu Carmin, Galben, Galben Ocru
 • Paletă culori RAL: RAL 9001, RAL 6022, RAL 1036, RAL 3002, RAL 1024
 • Paletă culori RGB: #E6DCD0, #383023, #826239, #8D0E08, #B99966
 • Material fototapet: netesut (non-woven)
 • Tipar: digital, cerneluri ecologice
 • Colecție: Pops
 • Mod aplicare: Adezivul se aplică pe perete
 • adeziv inclus: da
 • personalizat: da
 • Livrare în maxim 14 zile
 • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
 • Livrat cu GLS Courier sau Fan Courier
Vintage Frames, Beige - conceput pentru a aduce farmecul esteticii retro în locuința ta. Imaginați-vă un perete decorat cu un ansamblu rafinat de rame, emanând o atmosferă vintage încântătoare, totul pe un fundal bej liniștitor. Acest design captivant vă va transporta înapoi într-o eră a eleganței și a nostalgiei, creând o ambianță care rezistă cu adevărat testului timpului. Dezlănțuiți-vă creativitatea și personalizați-vă pereții aranjând rame reale sau lucrări de artă în cadrul designului tapetului. Prezintă-ți amintirile dragi, fotografiile de epocă sau chiar lucrările de artă care rezonează cu gustul tău individual.

Paletă culori în RAL (paleta de culori RAL )



Despre RebelWalls

Viziunea

Rebel Walls gândește în afara limitelor – de la prima sclipire de creație până la responsabilitatea socială. Noi îți oferim uneltele necesare schimbării mediului ce te înconjoară, dar în condițiile tale.

Viziunea RebelWalls

Povestea

Compania Rebel Walls a fost fondată în 2012 de către proprietarii Christofer și Irene Gimmersta. Dar această poveste de dragoste pentru tapet si fototapet începuse deja în 1924. A fost anul în care bunicul lui Christopher a fost angajat ca și curier la un magazin de tapet din Borås. A muncit și a urcat pe treapta ierarhică cumpărând compania de tapet împreună cu ginerele său.

Noua generație, Christofer și Irene, s-au întâlnit în liceu în anul 1955. După absolvirea facultății au lucrat într-o fabrică de tapet tradițional, în Nässjö. Mirosul de tapet și fototapet proaspăt tipărit și întreaga atmosferă din fabrică i-a făcut să se îndrăgostească necondiționat de întregul concept. Curând au învățat și au devenit interesați de noi tehnici în domeniu. Printul digital era încă o inovație când ei au decis să îl încerce pentru fototapet. Și după cum probabil ați ghicit, s-au îndrăgostit la rândul lor. Rebel Walls este a doua companie care a adoptat această metodă unică de tipărit tapet și fototapet și care acționează online.

Povestea RebelWalls

Studioul de design

În studioul nostru de design procesul de creare a fototapetului începe cu o idee bună alături de o primă mișcare a pensulei. Noi vedem studioul ca pe o seră unde lăsăm atât ideile noastre cât și cele de fototapet să crească și să vină la viață. De asemenea putem personaliza designul pentru cerințele voastre pentru a crea un fototapet cu adevărat special. Aveți un design sau o idee pe care doriți să o transformați în fototapet? Noi vom scana și edita cu plăcere imaginile la cerere.

Studioul de design RebelWalls