Fototapet Twinkle Twinkle, personalizat, Rebel Walls

Cod produs: RBW-R13511

228,00 lei / mp
 • Disponibilitate: 10 zile

Personalizează

Suprafață: m2
Cost:

Suprafața minimă care poate fi produsă este de 3 m2.

Te rugăm să adaugi la dimensiunile dorite 5cm / lățime și 5cm / înălțime, pentru a acoperi pierderile rezultate la montaj.
 • Paletă culori: Portocaliu, Portocaliu Somon, Galben, Galben Sulfuric, Albastru, Albastru Distantv, Gri, Gri Argintiu, Verde, Verde Pastel
 • Paletă culori RAL: RAL 2012, RAL 1016, RAL 5023, RAL 7001, RAL 6019
 • Paletă culori RGB: #FB6A4D, #FAF57D, #44679D, #B19DE5, #96CB9D
 • Material fototapet: netesut (non-woven)
 • Tipar: digital, cerneluri ecologice
 • Colecție: Spectrum
 • Mod aplicare: Adezivul se aplică pe perete
 • adeziv inclus: da
 • personalizat: da
Adina Mihailov
15 August 2019

Tapetul superb! Am avut ceva emotii in privința culorilor in realitate însă mi-a depășit Așteptările! Servicii ireproșabile! Recomand!

georgian marin
31 July 2019

Arata fix ca in imagini .

 • Livrare în maxim 14 zile
 • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
 • Livrat cu GLS Courier sau Fan Courier

Paletă culori în RAL (paleta de culori RAL )

O reprezentare de puncte colorate care împărtășesc o lumină motivantă, menită să lumineze fundalul acasă sau la locul de muncă. Fragmentat cu linii puternic colorate, deschide mintea spre productivitate, dar păstrează în același timp design-ul inovativ sepcific gamei Spectrum. Acest fototapet oferă o energie reflectivă a unei nopți înstelate fără a-ți distrage atenția. În mod facil, această creație ar fi perfectă pentru elevi și profesori. Se potrivește unui birou sau unei camere, deoarece imaginea este potrivită în ambele situații.


Despre RebelWalls

Viziunea

Rebel Walls gândește în afara limitelor – de la prima sclipire de creație până la responsabilitatea socială. Noi îți oferim uneltele necesare schimbării mediului ce te înconjoară, dar în condițiile tale.

Viziunea RebelWalls

Povestea

Compania Rebel Walls a fost fondată în 2012 de către proprietarii Christofer și Irene Gimmersta. Dar această poveste de dragoste pentru tapet si fototapet începuse deja în 1924. A fost anul în care bunicul lui Christopher a fost angajat ca și curier la un magazin de tapet din Borås. A muncit și a urcat pe treapta ierarhică cumpărând compania de tapet împreună cu ginerele său.

Noua generație, Christofer și Irene, s-au întâlnit în liceu în anul 1955. După absolvirea facultății au lucrat într-o fabrică de tapet tradițional, în Nässjö. Mirosul de tapet și fototapet proaspăt tipărit și întreaga atmosferă din fabrică i-a făcut să se îndrăgostească necondiționat de întregul concept. Curând au învățat și au devenit interesați de noi tehnici în domeniu. Printul digital era încă o inovație când ei au decis să îl încerce pentru fototapet. Și după cum probabil ați ghicit, s-au îndrăgostit la rândul lor. Rebel Walls este a doua companie care a adoptat această metodă unică de tipărit tapet și fototapet și care acționează online.

Povestea RebelWalls

Studioul de design

În studioul nostru de design procesul de creare a fototapetului începe cu o idee bună alături de o primă mișcare a pensulei. Noi vedem studioul ca pe o seră unde lăsăm atât ideile noastre cât și cele de fototapet să crească și să vină la viață. De asemenea putem personaliza designul pentru cerințele voastre pentru a crea un fototapet cu adevărat special. Aveți un design sau o idee pe care doriți să o transformați în fototapet? Noi vom scana și edita cu plăcere imaginile la cerere.

Studioul de design RebelWalls