Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Panou decorativ din burete O!Bubble Boxy

78.00 lei / bucata
  • Producător O!Bubble
  • Cod produs: OBBL-Boxy
  • Disponibilitate: 3 săptămâni

Alegeți mai jos


Dimensiuni: 300 x 300 mm 

Greutate: approx. 120 g 
Panouri decorative din burete

Panourile decorative îți oferă soluții noi și din ce în ce mai originale la capitolul decorațiuni pentru pereți. Pentru că produsele sunt în continuă inovație, casa ta trebuie să țină pasul cu noutățile. Panourile decorative de burete O!Bubble sunt versatile și jucăușe sau elegante și încântătoare, în funcție de formele alese și felul în care sunt aplicate. Panourile sunt produse din spumă poliuretanică acoperită de un strat de microfibră din nylon care la atingere seamănă cu catifeaua, iar printre beneficiile practice se numără și abilitatea de a izola fonic. Varietatea formelor și a culorilor oferă posibilitatea de a a crea design-uri inedite pentru pereți și de a da o nouă imagine camerelor preferate. Grosimile panourilor pot fi alese în funcție de preferințe între 25, 35 sau 45 cm. Combinațiile de culori curajoase vor reuși cu ușurință să evidențieze potențialul unui spațiu rezidențial sau comercial. Panourile decorative din burete se potrivesc atât camerelor de copii, sufrageriilor moderne, dar și spațiilor de birouri sau ale instituțiilor publice, iar ușurința cu care se aplică pe orice suprafață le fac alegerea potrivită pentru o redecorare rapidă, dar de efect.

  • Livrare în maxim 14 zile
  • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
  • Livrat cu GLS Courier sau DPD Courier
  • Returnare gratuită


Alte sugestii

57.00 lei / bucata
Dimensiune: 300 x 259 mm Greutate: approx. 120 g ..
81.00 lei / bucata
Dimensiune: 433 x 350 mm Greutate: approx. 120 g..
42.00 lei / bucata
Dimensiune: 300 x 300 mm x 300 mm Greutate: approx. 120 g..
  • autoadeziv
1,304.00 lei / bucata (501.54 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: periat, aspect metalicCulori: Brass brushed mat Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, marmura, blana și ..