Tapet Prior Park, Grey Luxury Tree, 1838 Wallcoverings, 5.3mp / rola

606.00 lei / rola (114.34 lei / mp)
 • Producător 1838 Wallcoverings
 • Cod produs: 1838-1601-102-03
 • Disponibilitate: 7 - 14 Zile


 • Paletă culori: Verde, Verde Pastel, Gri, Gri Ciment, Gri, Gri-Maro
 • Paletă culori RAL: RAL 6019, RAL 7033, RAL 7013
 • Paletă culori RGB: #CED1B6, #898A7C, #59564D
 • Colecție: Rosemore
 • Repetitivitate model: 52cm
 • Material: non-woven (vlies)
 • Lățime: 0.52m
 • Lungime: 10.05m
 • Suprafață: 5.3mp
 • Livrare în maxim 14 zile
 • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
 • Livrat cu GLS Courier sau Fan Courier

Paleta de culori


Similar în RAL (paleta de culori RAL )

Transformați orice cameră într-o ascunzătoare senină cu tapetul nostru cu copac Prior Park. Designul uimitor de acuarelă prezintă o scenă de pădure încețoșată în gri întunecat, cu o strălucire subtilă. Faceți-vă interioarele calme și relaxante, aducând în același timp senzația de aer liber.


Despre 1838 Wallcoverings

În inima brandului 1838 Wallcoverings se află bucuria de a sărbători designul și măiestria meșteșugului tradițional.

1838 Wallcoverings este un brand exclusivist de tapet și fototapet produs în fabrica din Lancashire, Anglia. 1838 este anul în care a apărut primul utilaj industrial de producție a tapetului, un motiv important pentru care acest an a ajuns în fruntea numelui acestui brand care duce la rang de artă alăturarea dintre tapetul clasic britanic și designul contemporan.

O afacere de familie, 1838 Wallcoverings este condusă de James și Abigail Watson, a căror familie are peste 4 generații de experiență în designul și producția tapetului.


Tapet de lux

Colecțiile de tapet și fototapet 1838 Wallcoverings sunt un mix echilibrat între tehnicile tradiționale de tipar al tapetului și cele mai noi tehnici de imprimare digitală.

Imprimarea pe suprafață este o tehnică de patrimoniu și formează modele care par a fi pictate manual. Imaginile de fundal tipărite digital oferă culori nelimitate și modele dramatice la scară largă.

Modelele selectate sunt împodobite cu forme generoase, catifelate, mărgele strălucitoare, folii cu luciu pregnant, metalice contemporane și cerneluri texturate, aducându-le la viață pentru a forma interioare unice.

Ocazional, desenele sunt selectate cu atenție din arhiva de tapet a brandului, reinventate și recolorate, păstrându-le caracterul original.


Alte sugestii

450.00 lei / rola (84.91 lei / mp)
Tapetul floral Fairhaven prezintă flori clasice, delicate și frunze care se întind. Inspirat din grădinile englezești, acest tapet de lux în stil tradițional oferă un fundal încântător și creează o stare de spirit odihnitoare. Imprimat pe un fundal gri moale cu tonuri de gri moderat, coral și argint..
450.00 lei / rola (84.91 lei / mp)
Tapetul floral Fairhaven prezintă flori clasice, delicate și frunze care se întind. Inspirat din grădinile englezești, acest tapet de lux în stil tradițional oferă un fundal încântător și creează o stare de spirit odihnitoare. Imprimat pe un fundal de culoarea oului de rață cu tonuri de coral roz și..
219.00 lei / mp 175.20 lei / mp
Cerul e albastru întotdeauna, cu fototapetul Happy Clouds...
450.00 lei / rola (84.91 lei / mp)
Tapetul floral Fairhaven prezintă flori clasice, delicate și frunze care se întind. Inspirat din grădinile englezești, acest tapet de lux în stil tradițional oferă un fundal încântător și creează o stare de spirit odihnitoare. Imprimat pe un fundal natural cu tonuri de taupe și auriu metalic...
450.00 lei / rola (84.91 lei / mp)
Tapetul floral Fairhaven prezintă flori clasice, delicate și frunze care se întind. Inspirat din grădinile englezești, acest tapet de lux în stil tradițional oferă un fundal încântător și creează o stare de spirit odihnitoare. Imprimat pe un fundal natural cu tonuri de roz și auriu metalic...
450.00 lei / rola (84.91 lei / mp)
Tapetul floral Fairhaven prezintă flori clasice, delicate și frunze care se întind. Inspirat din grădinile englezești, acest tapet de lux în stil tradițional oferă un fundal încântător și creează o stare de spirit odihnitoare. Imprimat pe un fundal natural cu tonuri de gri închis și argintiu metalic..
606.00 lei / rola (114.34 lei / mp)
Transformați orice cameră într-o ascunzătoare senină cu tapetul nostru cu copac Prior Park. Designul uimitor de acuarelă prezintă o scenă de pădure încețoșată în culoarea oului de rață, cu o strălucire subtilă. Faceți-vă interioarele calme și relaxante, aducând în același timp senzația de aer l..
606.00 lei / rola (114.34 lei / mp)
Transformați orice cameră într-o ascunzătoare senină cu tapetul nostru cu copac Prior Park. Designul uimitor de acuarelă prezintă o scenă de pădure încețoșată în nuanțe de roz, cu o strălucire subtilă. Faceți-vă interioarele calme și relaxante, aducând în același timp senzația de aer liber...