Tapet Rosemore, Pink Luxury Bird, 1838 Wallcoverings, 5.3mp / rola

450.00 lei / rola (84.91 lei / mp)
 • Producător 1838 Wallcoverings
 • Cod produs: 1838-1601-100-02
 • Disponibilitate: 7 - 14 Zile


 • Colecție: Rosemore
 • Repetitivitate model: 53cm
 • Material: non-woven (vlies)
 • Lățime: 0.52m
 • Lungime: 10.05m
 • Suprafață: 5.3mp
 • Livrare în maxim 14 zile
 • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
 • Livrat cu GLS Courier sau Fan Courier
Rosemore este un design de arhivă reimaginat într-o paletă de culori contemporană și adus la viață cu un frumos aspect pictat manual. Prezentat aici într-o culoare roz, cu păsări cocoțate într-un copac înflorit. Inspirat de grădinile englezești, Rosemore este un tapet versatil care va arăta grozav pe toți cei patru pereți ai unei camere sau va evidenția un perete anume. Indiferent dacă locuiți într-o căsuță frumoasă la țară, într-o proprietate de epocă sau pur și simplu visați să aduceți păsări și flori în casa dvs., acesta este tapetul perfect cu păsări în stil clasic.


Despre 1838 Wallcoverings

În inima brandului 1838 Wallcoverings se află bucuria de a sărbători designul și măiestria meșteșugului tradițional.

1838 Wallcoverings este un brand exclusivist de tapet și fototapet produs în fabrica din Lancashire, Anglia. 1838 este anul în care a apărut primul utilaj industrial de producție a tapetului, un motiv important pentru care acest an a ajuns în fruntea numelui acestui brand care duce la rang de artă alăturarea dintre tapetul clasic britanic și designul contemporan.

O afacere de familie, 1838 Wallcoverings este condusă de James și Abigail Watson, a căror familie are peste 4 generații de experiență în designul și producția tapetului.


Tapet de lux

Colecțiile de tapet și fototapet 1838 Wallcoverings sunt un mix echilibrat între tehnicile tradiționale de tipar al tapetului și cele mai noi tehnici de imprimare digitală.

Imprimarea pe suprafață este o tehnică de patrimoniu și formează modele care par a fi pictate manual. Imaginile de fundal tipărite digital oferă culori nelimitate și modele dramatice la scară largă.

Modelele selectate sunt împodobite cu forme generoase, catifelate, mărgele strălucitoare, folii cu luciu pregnant, metalice contemporane și cerneluri texturate, aducându-le la viață pentru a forma interioare unice.

Ocazional, desenele sunt selectate cu atenție din arhiva de tapet a brandului, reinventate și recolorate, păstrându-le caracterul original.


Alte sugestii

450.00 lei / rola (84.91 lei / mp)
Rosemore este un design de arhivă reimaginat într-o paletă de culori contemporană și adus la viață cu un frumos aspect pictat manual. Prezentat aici în culoarea taupe metalic, cu păsări cocoțate într-un copac înflorit. Inspirat de grădinile englezești, Rosemore este un tapet versatil care va arăta g..
450.00 lei / rola (84.91 lei / mp)
Rosemore este un design de arhivă reimaginat într-o paletă de culori contemporană și adus la viață cu un frumos aspect pictat manual. Prezentat aici într-o culoare naturală, cu păsări cocoțate într-un copac înflorit. Inspirat de grădinile englezești, Rosemore este un tapet versatil care va arăta gro..
450.00 lei / rola (84.91 lei / mp)
Rosemore este un design de arhivă reimaginat într-o paletă de culori contemporană și adus la viață cu un frumos aspect pictat manual. Prezentat aici într-o culoare galbenă, cu păsări cocoțate într-un copac înflorit. Inspirat de grădinile englezești, Rosemore este un tapet versatil care va arăta groz..