fbpx
Fototapet 3D Corespondență, Rebel Walls, intr-o incapete cu birou alb pe care se afla o lampa, carte si obiecte decorative și scaun negru
DE INSPIRAȚIE, DECOREAZĂ CU STIL, DECOREAZĂ CU XTDECO

Amenajarea biroului: cum decorezi pereții și cum alegi cel mai potrivit birou ergonomic pentru casă

În această perioadă, din cauza situației de criză în care ne aflăm, amenajarea biroului de acasă a devenit o preocupare pentru foarte mulți oameni nevoiți să-și desfășoare activitatea la domiciliu. Pentru a intra cât mai bine în atmosfera de lucru și pentru a fi la fel de eficienți și creativi ca la birou este necesar să ne creăm toate condițiile.

Amenajarea unui spațiu corespunzător de lucru începe cu achiziționarea unui birou practic și comod, iar noi avem soluția optimă pentru tine, despre care îți vom povesti în acest articol. Însă, o idee excelentă ar fi să creezi în jurul acestuia un decor diferit față de cel din restul casei, care să-ți transmită că te afli în timpul programului și trebuie să te mobilizezi. 

Iată câteva idei care îți vor fi utile:

Amenajarea biroului de acasă. Cum decorezi pereții pentru un plus de productivitate

Fie că ai la dispoziție o încăpere întreagă pentru birou sau îți amenajezi doar parțial una din camere este important să creezi un decor care să te introducă în atmosfera de lucru. Iar felul în care arată pereții te poate stimula. 

Spre exemplu, un perete accent creat cu ajutorul unor panouri decorative din lemn îți poate crea un mediu confortabil și stimulator. Modelul din imaginea alăturată, din colecția Cubetti, este realizat din lemn de stejar, în nuanțe extrem de versatile, care se vor integra perfect în orice amenajare. Astfel, dacă spațiul tău de lucru este de fapt o parte a livingului, un perete accent de acest gen te poate ajuta pe tine să te simți ca la birou, însă va aduce și un plus de design încăperii.

Panouri decorative din lemn de stejar, Brick Timeless, intr-o incapere cu masa cu blat alb pe care se afla obiecte decorative
Panouri decorative din lemn de stejar Brick Timeless, Cubetti, potrivite cu orice stil de amenajare, care pot decora un spațiu de lucru confortabil

O altă idee excelentă este să decorezi pereții în zona spațiului de lucru cu panouri decorative 3D din colecția WallArt. Cu acest tip de material care a devenit un trend foarte puternic în decorațiunile de interior creezi un design proaspăt, modern și foarte versatil. 

Panouri decorative 3D Pitches intr-o incapere cu dulap incorporat alb in care se afla carti, birou din lemn si scaun
Panouri decorative 3D Pitches, WallArt, ideale pentru amenajarea pereților în biroul de acasă

Poți amenaja un spațiu de lucru chiar și în dormitor, ca în imaginea alăturată. Decorul în zona biroului a fost creat cu ajutorul unui fototapet din colecția Rebel Walls, cu harta lumii care pare pictată în acuarelă, în nuanțe frumoase de albastru și verde.

Fototapet Propria ta lume - Colour Clouds, Rebel Walls, intr-o camera cu birou pe care se afla o lampa, un vas cu planta si caiete, doua scaune albe si un pat cu lenjerie alba
Fototapet Propria ta lume – Colour Clouds, personalizat, Rebel Walls, ideal pentru crearea unui perete accent în orice încăpere

Alegerea celui mai potrivit birou ergonomic pentru amenajarea spațiului de lucru de acasă

Pentru amenajarea unui spațiu cât mai productiv ar fi ideal să optezi pentru un birou ergonomic, multifuncțional, care să îți ocupe cât mai puțin spațiu. Globe Concept a venit cu soluția ideală: biroul ergonomic Globe Tree. Este compact și foarte practic și îți va ocupa foarte puțin spațiu din camera în care vrei să-ți desfășori activitatea.

Birou ergonomic Globe Tree negru intr-o incapere cu ecran pe perete si dulap suspendat negru cu alb pe care se afla o lampa de birou
Birou ergonomic Globe Tree negru, care va ocupa foarte puțin spațiu în încăperea în care îți amenajezi spațiul de lucru

Acest birou are un spătar format din două elemente sferice, un șezut rotund, suport pentru picioare și două măsuțe flexibile. Oferă un spațiu de lucru compact și confortabil, iar datorită designului te poți mișca în timp ce lucrezi. Cele două măsuțe pot fi poziționate în funcție de activitatea pe care o desfășori la un moment dat.

Birou Globe Tree pe care sta o femeie cu parul lung, imbracata in tinuta office
Varianta roșie a biroului Globe Tree

Acest birou extraordinar este disponibil în mai multe culori, astfel că poți alege unul care să se asorteze cu amenajările interioare din casa ta.

Consultă un designer de interior!

Orice locuință poate fi amenajată original și spectaculos cu puțin ajutor oferit de un designer de interior. Specialistul este întotdeauna la curent cu ultimele tendințe, cu materialele de ultimă generație și are știința de a combina culori și de a transforma orice idee în ceva notabil. De asemenea, designerul știe întotdeauna de unde poți comanda materiale de calitate pentru amenajare, la prețuri corecte și îți poate face o listă exactă a celor necesare.

XT Deco colaborează cu designeri și arhitecți din toată țara cu care te putem pune în legătură și care să te ajute să-ți aranjezi locuința și îți pune la dispoziție materiale de cea mai bună calitate pentru amenajări interioare. Poți vedea aici câteva din proiectele realizate de colaboratorii XT Deco, cu materialele furnizate de noi.

De asemenea, ne poți contacta oricând pe adresa de e-mail info@xtdeco.ro pentru sfaturi și idei, iar dacă ești din Sibiu sau din apropiere, vizitează-ne pe strada Luptei, numărul 17, de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:30.

În concluzie, amenajarea biroului de acasă se poate face foarte simplu. Dacă alegi un birou ergonomic și schimbi decorul pereților, chiar și parțial, în zona în care lucrezi, îți poți crea un spațiu foarte util, care să te stimuleze.

Foto: XT Deco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *