fbpx
Panouri decorative din lemn Weave Sunlight, Cubetti, intr-o incapere cu sezlong alb si masuta alba cu planta si cana de cafea, amplasate in fata unei ferestre mari
DE INSPIRAȚIE, DECOREAZĂ CU STIL, DECOREAZĂ CU XTDECO

Perete accent în dormitor, pentru un design wow. 5 idei realizate cu panouri decorative

Pentru un design ieșit din tipare, cu un efect vizual spectaculos, un perete accent în dormitor este varianta de luat în calcul. Pereții accent dau personalitate oricărei încăperi, au un aspect foarte șic și este poate cea mai la îndemână metodă de a schimba atmosfera în dormitor, fără să faci alte modificări.

Peretele accent în dormitor poate fi creat prin mai multe metode – vopsea lavabilă cu o culoare diferită față de restul pereților, tapet sau fototapet – dar dacă îți dorești ceva cu adevărat deosebit, cu efect wow, îți recomandăm să îți îndrepți atenția către panourile decorative. Există mai multe tipuri de panouri – din lemn, 3D, din fibră de trestie de zahăr sau chiar din burete – care vor da un aspect mai modern și mai prețios dormitorului.

5 modele de panouri decorative perfecte pentru un perete accent în dormitor

Panourile decorative sunt materiale de calitate, care vor arată impecabil mult timp și va fi cât se poate de clar că s-a acordat atenție amenajării. 

Iată câteva modele de mare efect:

Panourile decorative din burete sunt produse originale pentru decorul pereților, care se încadrează perfect în interioarele moderne. O!Bubble a creat mai multe modele, în culori variate. Aceste panouri au o textură catifelată, ceea ce le face potrivite pentru amenajarea unui dormitor. Modelul din imaginea alăturată, în culorile aflate în trendul perioadei, sporesc senzația de confort și dau viață și personalitate unui dormitor care este amenajat „cuminte”, în nuanțe neutre.

Panouri decorative din burete Hello, O!Bubble, intr-un dormitor cu pat, scaun rotund, corpuri de iluminat suspendate si draperie la fereastra
Panouri decorative din burete Hello, O!Bubble, pentru un decor modern în dormitor

În imaginea alăturată, panourile decorative din burete compun un decor mai îndrăzneț, potrivit persoanelor moderne și active. Efectul vizual creat de combinația roșu-galben-alb pe fond negru este de impact.

Panouri decorative din burete Desert, O!Bubble, intr-un dormitor cu pat, doua mingi, lampa pentru noptiera si comoda cu ceas si obiecte decorative
Panouri decorative din burete Desert, O!Bubble, pentru un decor de mare efect în dormitor

Panouri decorative 3D din trestie de zahăr create de WallArt au devenit un trend foarte puternic în decorațiunile de interior. Odată montate, panourile creează un model repetitiv care se joacă cu lumini și umbre. Formele rotunde din imaginea alăturată sunt clasice, dar arată spectaculos. Modelul este perfect pentru un dormitor.

Panouri decorative 3D Ellipses, WallArt, de care sunt sprijinite trei tablori cu model abstract in alb si negru, intr-un dormitor cu pat
Panouri decorative 3D Ellipses, WallArt, materiale în trend în decorațiunile interioare, cu un efect vizual deosebit

Însă WallArt a creat mai multe modele de panouri care pot fi folosite pentru un perete accent în dormitor. Spre exemplu, modelul din imaginea alăturată, cu design artistic, are un efect relaxant. Formele naturale creează o atmosferă caldă și confortabilă. Aceste panouri se pot monta vertical sau orizontal.

Panouri decorative 3D Flows, WallArt, pe un perete langa care se afla o polita cu lumanare si obiecte decorative
Panouri decorative 3D Flows, WallArt, pentru o atmosferă caldă și relaxantă în dormitor

Panourile decorative din lemn Cubetti sunt o soluție rapidă de amenajare a unui perete accent, cu multiple avantaje de ordin practic și estetic. Materialul este un bun izolator termic și va păstra temperatura constantă în dormitor, iar aspectul este unul spectaculos. Producătorul olandez Cubetti a creat panouri decorative din lemn cu modele variate, în nuanțe diverse, naturale. Modelul din imaginea alăturată, din lemn de pin, vor spori senzația de confort în dormitor.

Panouri decorative din lemn Solid Mystic, Cubetti, intr-o incapere cu comoda pe care se afla un tablou, carti si un vas cu planta decorativa si o lampa suspendata neagra
Panouri decorative din lemn Solid Mystic, Cubetti, pentru un dormitor elegant și confortabil

Consultă un designer de interior!

Întotdeauna este o idee excelentă să consulți un designer de interior atunci când vrei să îți redecorezi locuința în ansamblul ei sau parțial, pentru că va veni cu cele mai bune și mai originale idei și astfel vei avea garanția că amenajarea va fi ieșită din tipare. Cu toții avem idei, însă doar un specialist poate să pună cap la cap toate elementele și să creeze un decor spectaculos, în trenduri și unitar.

Designerul știe care sunt materialele cele mai bune și de unde să le procure la prețul corect. Te va ajuta să faci economie pentru că va ști exact care sunt cantitățile necesare. 

Prin XT Deco poți lua legătura cu designeri și arhitecți din toată țara care să te ajute să-ți aranjezi original casa și îți pune la dispoziție materiale de cea mai bună calitate pentru amenajări interioare. Poți vedea aici câteva din proiectele realizate de colaboratorii XT Deco, cu materialele furnizate de noi.

Ne poți contacta oricând pe adresa de e-mail info@xtdeco.ro pentru sfaturi și idei, iar dacă ești din Sibiu sau din apropiere, vizitează-ne pe strada Luptei, numărul 17, de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:30.

În concluzie, un perete accent în dormitor realizat cu panouri decorative din materiale de calitate și moderne va da un aspect original încăperii. 

Foto: XT Deco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *