fbpx
reconditionarea mobilei cu tapet
DECOREAZĂ CU STIL, DECOREAZĂ CU XTDECO, DESPRE AMENAJĂRI

Decorațiuni pentru un perete accent pe hol. 3 idei DIY

Decorarea pereților de pe hol este, în general, ultima noastră grijă. Dar pentru că acesta nu este o „cameră” în sensul tradițional, nu înseamnă că ar trebui neglijat. Coridorul tău este primul lucru pe care îl văd oaspeții când sosesc, așa că acesta poate stabili tonul pentru restul casei.

Vrei să creezi un spațiu care să vorbească despre sensibilitatea designului tău, fiind în același timp funcțional și primitor? Pare un ideal greu de atins, dar cu puțină ingeniozitate poți crea un hol drăguț și cu multă personalitate.

Decorațiuni care îți pot transforma peretele de pe hol

Pereții de pe hol sunt adesea decorați într-un stil minimalist, iar accentul este pus pe alte încăperi ale locuinței. Dacă îți dorești să transformi pereții de pe hol ai casei tale îți recomandăm o serie de idei DIY extrem de simplu de realizat. Îți sugerăm să păstrezi simplitatea, dar în același timp să optezi pentru un perete accent, pe care poți instala un tapet, fototapet sau/ și alte accesorii cool. Decorarea unui perete accent te va scoate din zona de confort și îți va deschide noi orizonturi, cu o paletă largă de stiluri, culori, texturi și modele, designul final al tapetului și fototapetului îi va încânta pe cei care îți calcă pragul casei.

 perete accent de pe hol cu tapet lavabil aplicat pe care sunt atasate patru acesorii de tip cuier pentru atarnarea hainelor
 Tapetul lavabil Emilia din colecția Skog este perfect pentru designul pereților accent de pe holurile din apartamente și nu numai

Te sperie ideea de vopsea stridentă pe tot holul? Este timpul să schimbăm toate aceste percepții. Pereții accent pot transforma efectiv atmosfera din casa ta în bine. Nu trebuie să îmbraci cei patru pereți ai unei încăperi cu tapet sau fototapet luminos ori sălbatic, ai nevoie doar de un singur perete. Pare că dezechilibrează simetria unei încăperi, dar efectul este de fapt super chic atunci când este bine ales. După ce vei vedea asta îți vei dori un perete accent pentru fiecare cameră din casa ta.

Tapet

tapet lavabil in dungi alb si albastre aplicat pe hol
Tapetul lavabil Kristina din colecția Skog este deosebit și extrem de practic. Pe lângă calitățile estetice de a-ți decora și înfrumuseța holurile casei, acesta se aplică foarte ușor și îți va aduce beneficii multiple, precum curățarea extrem de simplă

Tapetul pentru hol este o variantă elegantă pentru pereții acestuia, dar alegerea poate fi destul de dificilă. Și asta pentru că variantele de modele și de culori sunt extrem de variate și de atrăgătoare. Îți recomandăm să te informezi înainte despre toate tipurile de tapet și să iei decizia perfectă pentru „situația” holului tău.

Vezi colecția noastră de tapet hol.

Fototapet

fototapet aplicat pe holul casei cu design de vopsea albă prelinsa pe un zid negru
Fototapetul „Ploaie Albă” are un efect de vopsea albă care se prelinge pe un zid negru și care va aduce un aer minimalist și modern casei tale.Acest model de fototapet contemporan va transforma orice perete accent în punctul focal al întregii încăperi.

Fototapetul este fancy, cool și mereu în tendințe. Acest tip de tapet și-a câștigat respectul datorită modului extrem de simplu prin care se poate aplica, dar și a vastei game de modele. Dacă facem un exercițiu simplu de imaginație, în care o parte din holul tău este îmbrăcat în fototapet care ilustrează un model tropical, reinterpretat – precum jungla amazoniană sau o plajă exotică – nici nu mai avem nevoie de alți stimuli pentru a ne binedispune.

Decorarea pereților interiori cu fototapet poate avea un impact pozitiv asupra încăperilor care-l poartă, oferind un efect de spațiu mai larg și transformând un perete anost într-unul plin de personalitate.

Designul pereților accent cu fototapet va aduce un aer elegant, boem, romantic, sobru, vesel sau luxos casei, totul depinde în totalitate de dorința ta. Pe lângă asta, vine cu o serie de beneficii:

  • se poate curăța cu detergenți alimentari
  • se poate aplica oriunde, în orice tip de cameră, cu orice tip de trafic
  • este imprimat cu vopsele ecologice
  • este rezistent la razele UV și își păstrează intensitatea culorilor chiar dacă lumina soarelui bate direct pe el
  • este fabricat din fibre naturale și sintetice, ceea ce îl face lavabil și permisiv la vapori

Accesorii

Utilizează fiecare centimetru pătrat. Doar pentru că îți lipsește un dulap pe holul din față sau nu ai spațiu suficient pentru un cuier imens, nu înseamnă că trebuie să arunci lucrurile pe prima suprafață pe care o vezi. Încearcă să aplici trucuri prin care obiectele de mobilier pot fi multifuncționale și pe care le poți organiza pe un perete cum vrei tu. Un tablou sau o altă piesă de artă va fermeca pe oricine intră pentru prima dată la tine în casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *