Postere și Tablouri create de Ana Santl

Turnată în lumina nostalgică aurie, opera artistei și fotografului Ana Santl, născută în Slovenia și călătoare în jurul lumii, sunt pline de amintiri.

În munca sa profesională, se concentrează în principal pe călătorii și design interior, în timp ce munca sa personală este axată pe documentarea vieții cotidiene a ei și a familiei sale pe film analogic. Utilizarea abordării analogice conferă lucrărilor sale o senzație de conservare și capturare a momentelor autentice: "Procesul meu în munca personală este intuitiv și spontan, un jurnal al momentelor pe care vreau să le am în memorie", spune ea.

Trăind în mare parte a vieții sale în afara țării natale, petrecerea timpului cu familia sa formată din trei membri este o prioritate înaltă. "Aspirațiile mele sunt să găsesc un echilibru între viața profesională și cea de familie, între explorarea lumii și învățarea a cum să stau în loc. Să fiu răbdătoare și să găsesc pace acolo unde sunt, și să creez un cămin unde putem rămâne pentru o perioadă îndelungată."