Postere și Tablouri create de Anna Johansson

"Ma aflu într-o etapă în care încerc multe lucruri noi și încerc să-mi dau seama care este pasiunea mea. Deocamdată, mă simt cea mai fericită și împlinită atunci când amestec acrilicul, hârtia și materialul textil pe pânză de in. Îmi place amestecul de materiale, tactilitatea și profunzimea pe care le obții."

Anna Johansson locuiește în inima Stockholm-ului cu familia sa. Lucrează ca Director de Creație și Designer și folosește arta sa ca pe o modalitate de a se conecta cu sine și de a închide presiunea și distracțiile din lumea exterioară. "Arta nu ar trebui să fie complicată. Vreau să invit oamenii în lumea mea artistică și să șterg granițele realității."

Ea adună cea mai mare parte a inspirației sale în mod subconștient pe parcursul zilei și o transformă în motive abstracte pe care le păstrează în principal în culori neutre sau subtile: "Iubesc culorile, dar am dificultăți în găsirea modului corect de a le folosi. Uneori simt că concurează cu formele, ceea ce tulbură echilibrul. Dar lucrez la găsirea lui."