Postere și Tablouri create de Anouk van Cleef

Artista Anouk van Cleef ofer design-uri excentrice, combinând tehnici de ilustrație și design grafic pentru a obține expresia sa caracteristică. Ea a crescut la o fermă de flori în partea de sud a Olandei și este încă stabilită acolo: „Îmi amintesc că ieșeam mereu în câmp cu caietul meu să desenez și să scriu. Doar eu și o foaie albă plină de posibilități.”

După școala primară, totuși, Anouk a renunțat să deseneze pentru a-și urma o carieră în design grafic. Ea spune că nu știa de unde să înceapă și nu credea că ar putea evolua în ceva financiar profitabil. Dar după câțiva ani, a început să deseneze din nou ca o formă de exprimare creativă: „Vroiam să adaug mai mult sentiment aspectului mai superficial al designului grafic - avea nevoie de mai multă savoare.”

Astăzi, Anouk își combină talentele și cunoștințele din domeniul designului grafic, transformându-le în propria sa expresie creativă. „Și îmi place! Se completează frumos reciproc.”

În general, lucrările lui Anouk sunt despre îmbrățișarea vieții de zi cu zi: realizarea că lucrurile mici în viață sunt cu adevărat cele care contează și că frumusețea poate fi găsită oriunde. „Este și un memento pentru mine”, spune ea. „Vreau să fac oamenii să simtă că vor să se strecoare în ilustrațiile mele și să le ofere o senzație caldă când le privesc.”