Postere și Tablouri create de Atelier Cph

Studioul de design cu sediul în Copenhaga este cunoscut pentru abordarea sa minimalistă. În căutarea texturii și a adâncimii, duo-ul creativ din spatele Atelier Cph, Sara Ingemann și Mandy Rep, experimentează continuu cu tehnici și materiale noi.

„Lucrările noastre de artă sunt create prin amestecul iubirii noastre pentru tactilitate cu o explorare continuă a noilor tehnici. Lucrăm cu o combinație de materiale diferite - de la textile pe care le găsim în magazine second-hand, la hârtie veche cu marcaje istorice sau handmade.”

Sursa tuturor materialelor folosite o reprezintă magazinele second-hand și vintage, prietenii și familia. Ele sunt o parte centrală a muncii lor, deoarece materialele au amintiri. „Este atât de important pentru noi să folosim materiale care au o istorie proprie”, spune Sara. „Dă viață lucrărilor noastre.”

Prin stratificarea diferitelor materiale, Sara și Mandy creează lucrări subtile care transmit o semnificație specială. Procesul de creare a lucrărilor lor de artă se face prin încercare și eroare: „Încercăm să fim spontane și să ne încredem în intuițiile noastre, dar există și mult perfecționism pentru a păstra finisajul pe care îl preferăm.”