Postere și Tablouri create de Berit Mogensen Lopez

"Locul în care sunt acum era visul meu acum 10 ani," spune designerul și artistul cu sediul în Copenhaga, Berit Mogensen Lopez. Ea deține o diplomă în design de modă și textile de la Academia Regală Daneză, iar astăzi lucrează atât ca artist independent, cât și în colaborare cu designeri de interior și arhitecți pentru proiecte specifice.

Lucrările lui Berit sunt recunoscute prin utilizarea dinamică a formelor, culorilor și texturilor. Menține o abordare exploratorie față de materialul sau tehnica pe care o utilizează, ceea ce asigură o varietate autentică în motivele sale.

"Nu am un caiet mic de schițe pentru ideile mele. Prefer să fac schițe pe o scară mai mare pentru a simți proporțiile și dinamica unei compoziții", spune Berit și continuă: "Dacă găsesc ceva interesant în acest proces, urmez ideea și încep să lucrez la o serie pentru a explora expresia experimentului."

În acest sens, procesul creativ îi amintește lui Berit de jazz: ambele sunt jucăușe și construiesc mișcare uneori în direcții neașteptate.