Postere și Tablouri create de By Garmi

By Garmi este un mic studio cu sediul în Copenhaga, specializat în grafică și design de produse. By Garmi își propune să creeze ilustrații frumoase, estetice și durabile, fără a pleda pentru un anumit stil, ci încearcă să încorporeze mai multe expresii vizuale și universuri diferite.

Călătoria By Garmi a început extrem de simplu. Lars și Nikita, oamenii din spatele By Garmi, răsfoiau caietele vechi de desene și au găsit câteva lucrări și schițe vechi: "Le-am pus în sufragerie și mai mulți dintre prietenii noștri au arătat interes pentru ele și ne-au întrebat dacă le vindem". Nu după mult timp, Lars și Nikita au făcut o mică colecție disponibilă pentru vânzare pe diferite platforme de socializare și, după cum spun ei, "au început curând să stârnească mult interes din alte părți ale lumii și am început treptat să construim o listă de clienți".

By Garmi se inspiră din viața din jurul lor: natura, oamenii și designul. Pentru ei, este o chestiune de deschidere: "Poți găsi inspirație oriunde, dacă te deschizi să o primești. Uneori este o abordare strict metodică. Alteori, apare de nicăieri și din cele mai ciudate lucruri". Prin trei cuvinte, By Garmi își descriu lucrările ca fiind organice, accesibile și estetice.

Pentru Lars și Nikita, arta este personală: "Arta poate fi orice dorim să fie. Arta este sentimente și ceva în care te implici activ, ca mijloc de comunicare. Arta poate fi creată de oricine, oriunde și poate fi cea mai frumoasă și cea mai teribilă. Poate aduce oamenii împreună și îi poate despărți".