Postere și Tablouri create de Carla Llanos

Prin paletele bogate de culori, formele abstracte și scenele vii, picturile meditative ale artistei născute în Chile, Carla Llano, insuflă o senzație de liniște. Lucrările sale sunt create printr-o combinație de desen tradițional și digital, iar principalul obiectiv al lui Carla este să insufle în viețile oamenilor aceeași bucurie și liniște pe care le simte de fiecare dată când creează o pictură.

Pentru Carla, decizia de a urma calea de artist s-a produs într-un moment dificil al vieții: "Am renunțat la un loc de muncă foarte stresant și am decis să-mi acord ceva timp pentru a descoperi ceva despre care să simt pasiune", spune ea și continuă: "Am încercat multe lucruri înainte să mă îndrăgostesc de pictură, dar când am făcut-o, am știut că aceea era calea."

Artista, stabilită acum în Bristol, găsește ușor surse de inspirație, dar simte o legătură specifică puternică cu feminitatea, lucrurile simple ale vieții de zi cu zi și paletele armonioase de culori. "Pentru mine, culoarea este una dintre cele mai importante componente ale lucrărilor mele. Aș putea fi foarte fericită cu un desen, dar dacă culorile nu comunică între ele așa cum trebuie, pictura nu este terminată până când o fac."