Postere și Tablouri create de Cecilie Svanberg

Artista Cecilie Svanberg s-a născut în Coreea de Sud, a crescut în Norvegia și s-a mutat la Copenhaga la vârsta de 20 de ani pentru a urma școala de artă și ulterior a fost acceptată la Școala de Design, Institutul de Design Vizual la Academia Regală de Arte Frumoase din Danemarca. Cecilie Svanberg a călătorit în jurul lumii.

A început să creeze artă când s-a mutat la Copenhaga și a întâlnit alți minți creative: "Din copilărie, am desenat și am făcut lucruri creative, dar la Copenhaga am descoperit că pot să fac ceea ce iubesc pentru a-mi câștiga traiul."

Obținând inspirație de la prieteni, opere de artă din mijlocul secolului, combinații atente de culori, femei creative puternice din istorie (fie ele arhitecți, designeri, pictori sau sculptori), dragoste și viață în general, Cecilie este cunoscută ca adăugând întotdeauna o notă personală operelor sale.

"Pentru mine, arta este ceva foarte personal și ar trebui să mă atragă întotdeauna la un nivel emoțional. Nu voi fi eu judecătorul a ceea ce este artă bună sau rea - cred că este foarte personal ceea ce consideri artă. Încerc întotdeauna să-mi urmez instinctul, ceea ce pot să înțeleg și ceea ce consider frumos."

Când este rugată să-și descrie lucrările, răspunde: "personale, texturate și colorate - și întotdeauna ancorate în credința mea că frumusețea stă în detalii."