Postere și Tablouri create de Das Rotes Rabbit

Oferind o imediată senzație jucăușă, fotografa și artistă daneză Sarah Williams creează imprimări artistice care îmbrățișează toate aspectele vieții.

Direcția principală de lucru a lui Sarah este fotografia, dar timp de mai mulți ani a condus și studioul creativ Das Rotes Rabbit, care explorează designul grafic, conceptele vizuale și branding-ul de personaje. Acest lucru îi permite să-și pună în valoare mai multă energie creativă pentru a crea lucrări mai abstracte.

Când Sarah creează o imprimare artistică, procesul începe cu o emoție, un fragment de frază, o culoare sau un gând. De aici transferă impresiile pe hârtie printr-o combinație de progres instinctiv și editare atentă.

Iar numele, Das Rotes Rabbit? Acesta provine din munca lui Sarah cu scenografia și construcția de personaje. Das Rotes Rabbit este un personaj pe care Sarah l-a dezvoltat împreună cu un prieten apropiat și a ajuns să reprezinte unele dintre valorile pe care Sarah le aduce în munca sa. "Numele în sine este gramatical greșit și este o combinație atât de germană, cât și de engleză. Dar asta îmi place foarte mult. Îmi amintește să mențin o distanță sănătoasă și creativ liberă față de acest simț al corectitudinii."