Postere și Tablouri create de Ekaterina Koroleva

Ekaterina Koroleva este o ilustratoare independentă născută în Rusia, dar locuiește în Berlin din 1985.

Este cunoscută pentru portretele și siluetele feminine distinctive, stratificate expresiv cu o combinație de trăsături organice de creion în contrast cu tușele colorate de cerneală. Cu o dedicare pentru ilustrația de modă, Ekaterina a adăugat propria sa notă îndrăzneață, dar elegantă, feminității în imaginile pe care le creează.

Atunci când i se cere să-și descrie munca, folosește următoarele cuvinte: feminină, delicată și vie.

Inspirându-se din lumea modei, din combinații frumoase de culori, forme interesante, modele și țesături, Ekaterina Koroleva creează lucrări care îmbină aceste elemente. De asemenea, găsește inspirație în natură și călătorii în general, descoperind și stilizând artă, arhitectură și design în diferite țări.

"Din fericire, am descoperit acest canal de exprimare când eram copil. Am dansat balet timp de 9 ani și am încercat diferite lucruri creative care mi-au captat atenția și m-au motivat în copilărie, dar desenul este singurul care încă mă face foarte fericită și încă mă surprinde, în special în timpul procesului de lucru. Acesta este sensul creației artistice pentru mine. În general, este cea mai frumoasă formă de a-ți exprima emoțiile și de a le împărtăși cu alte persoane. Este mediul și canalul meu preferat pentru a modela mediul înconjurător."