Postere și Tablouri create de Jaron Su

Artistul Jaron Su ar dori ca opera sa ofere un zâmbet. "Vreau ca arta mea să fie pentru toată lumea. Gândul că lucrările mele sub formă de printuri luminează casele oamenilor din întreaga lume mă entuziasmează", spune el.

Jaron s-a născut și a crescut în Taiwan, dar locuiește în Olanda din 2014 cu soțul său și pisica lor. Încă de la o vârstă fragedă, știa că vrea și că are și talentul să trăiască din abilitățile sale. Arta sa este o reprezentare directă a vieții sale și invers; "Când te uiți la arta mea, primești o bucată din viața mea. O floare pe care am remarcat-o în timpul alergării de dimineață, un loc pe care l-am vizitat în vacanță, o senzație, o poveste despre prieteni sau ceva ce am văzut sau auzit."

Procesul său de creație artistică este metodic: începe cu o imagine în mintea sa - uneori este doar o idee sau o senzație - și o folosește ca punct de plecare pentru cercetarea vizuală. Doar în acest moment începe să facă schițe. Testează compozițiile și culorile. "Documentez toată cercetarea mea. Este Biblia picturii mele, unde pot urmări procesul pentru fiecare pictură. Este înregistrarea mea și rămâne cu mine."