Postere și Tablouri create de Julia Lysen

Julia Lysén este o artistă suedeză, cu sediul în Stockholm, Suedia. Atunci când nu pictează, lucrează ca manager de proiect.

"Pictura este ceea ce aleg pentru meditație și atunci când am nevoie să mă relaxez. Creativitatea a fost întotdeauna o parte din mine, dar în ultimii doi ani a fost mai prezentă decât oricând."

A început să creeze artă când se afla într-o relație la distanță și a trebuit să se concentreze asupra altceva în afară de faptul că era departe de persoana pe care o iubea. Crearea de artă a fost ca o meditație care o menținea calmă.

"În creația mea, încerc să nu îmi impun niciun fel de limite, ci să îmi permit să încerc diferite tehnici și motive. Simt că acest lucru mă ajută să fiu mai curioasă, atât ca artist, cât și în viață."

Obținând inspirație din arhitectură, natură și forme de diferite tipuri, Julia descrie arta cu următoarele cuvinte: Armonioasă, sobră și curioasă.

"Pentru mine, arta este o modalitate de a comunica și de a mă exprima. Cred că arta pe care o creez găsește întotdeauna înțelesul undeva. Arta generează diferite tipuri de emoții. Prin aceasta, cred că găsește întotdeauna sensul ei undeva."