Postere și Tablouri create de Julian Zerressen

Julian Zerressen, născut în München, dintr-o mamă franțuzoaică și un tată german, îmbină culturi diverse și o profundă pasiune pentru fotografie. Și-a petrecut weekend-urile din copilărie în mijlocul frumuseții liniștite a Alpilor, unde liniștea munților i-a servit ca sursă inepuizabilă de inspirație. În timp ce Germania i-a oferit teren fertil pentru aventuri în aer liber, farmecul cultural al Italiei era la doar o aruncătură de băț, aprinzându-i pasiunea pentru explorare prin obiectivul aparatului său foto.

"Îmi amintesc de tatăl meu în vacanțe, surprinzând momente prețioase cu aparatul său foto, dar nu am considerat niciodată fotografia o formă de artă; era mai degrabă o modalitate de a păstra amintiri. Mi-am cumpărat primul aparat foto digital în adolescența târzie și am făcut nenumărate fotografii de atunci", explică el.

Arta fotografică a lui Julian se inspiră din momente spontane și interacțiuni trecătoare observate pe străzi. Are un ochi ager pentru instantanee frumoase care pot dispărea ușor, într-o clipită.