Postere și Tablouri create de Laura Nielsen

Laura Nielsen este o artistă grafică, ilustratoare și entuziastă a cafelei din Copenhaga. În ultimii ani, Laura a locuit în Nottingham, Anglia.

„Am început să creez artă când eram o fetiță. Mereu am desenat și am pictat, și am știut foarte devreme că vreau să lucrez cu ceva creativ. Mereu mi-am folosit mâinile pentru a mă exprima, fie că era vorba de lut, pictură sau pur și simplu gesturi în timp ce povesteam. Cu toate acestea, dupa vârsta de 20 de ani am devenit ceea ce sunt astăzi.”

Ea se inspiră din viața de zi cu zi, culturi, mediul înconjurător și emoții. Stilul ei general este inspirat de rădăcinile sale scandinave cu o notă englezească. A observat cum stilul ei și mintea creativă s-au schimbat și au fost influențate de diferite persoane, personalități și emoții pe care le-a experimentat de când locuiește în Anglia.

Crearea de artă o face pe Laura să se simtă fericită și capabilă să elibereze emoțiile care se petrec în mintea ei. Când i se cere să-și descrie lucrările, Laura răspunde: „Cred că aș spune minimaliste, imperfecte și distractive”.

„Arta poate fi o singură senzație într-un singur moment, sau poate fi un amestec de emoții care pot fi explicate doar prin exprimarea lor prin cuvinte, muzică, sculpturi sau pe o pânză. Este exprimarea vizuală a minții și a sentimentelor. Îmi place felul în care arta poate stârni diferite emoții și sentimente, în funcție de cine o experimentează.”