Postere și Tablouri create de Léa Coubray

Călătoria artistică a lui Léa Coubray a fost întotdeauna legată intrinsec de eleganța femeilor. Născută și crescută în Paris, Franța, încă de la o vârstă fragedă a explorat ofertele culturale ale orașului și a experimentat diverse medii artistice. Atracția eleganței feminine, atât pe paginile revistelor, pe ecranul argintiu, cât și pe străzile Parisului, nu a încetat niciodată să-i capteze imaginația, iar aceste femei au devenit punctul central al călătoriei sale artistice.

Folosind pastelurile în ulei ca un vehicul puternic pentru a traduce lumea femeilor, ea surprinde subtilitățile gesturilor zilnice, intimitatea momentelor partajate și emoțiile vibrante care există în aceste experiențe.

Experimentând cu texturi și nuanțe, abordând provocarea de a lucra cu un mediu în care fiecare semn, intenționat sau nu, este ireversibil, Léa navighează între spontaneitate și control, modelând cu pricepere, dar jucăuș, spațiul negativ în forma feminină. Rezultatul este o pânză fascinantă în culori vii, adesea împodobită cu un strop de roz, ca mărturie vizuală a conexiunii profunde cu feminitatea și frumusețea.