Postere și Tablouri create de Lemon

Kevin Frankental este un designer sud-african și co-proprietar al firmei Lemon. Fascinația sa pentru designul de mobilier, designul grafic și fotografia a contribuit la evoluția Lemon, împreună cu influențe și inspirație din mai multe ere, în special perioada mijlocie a secolului. Lemon a introdus modele de tipărire în colecțiile lor în 2017.

Procesul lui Frankental implică explorarea capacităților diferitelor materiale și extinderea domeniului lor pentru a lua în considerare noi utilizări. El supraveghează designul de produs și marketingul și a acordat prioritate relațiilor solide cu colaboratorii pe termen lung - o parte integrală a viziunii sale de a servi ca o platformă pentru talentul din Africa de Sud.

"Am avut întotdeauna un interes profund pentru arta fină, dar undeva pe parcursul călătoriei noastre, ne-am dat seama că există, de asemenea, loc pentru piese care pot fi decorative și accesibile unui public mai larg. Ne place ideea că o imprimare frumoasă poate aduce bucurie cuiva. Arta poate fi multe lucruri."

Lemon are o echipă de designeri, ilustratori și fotografi în cadrul companiei. Ei văd procesul ca fiind similar cu casele de modă. Le place să aducă colecții bazate pe ceea ce îi inspiră în acel moment, concentrându-se în mare măsură pe crearea de lucrări pe care le vor iubi acum și în viitor. Nostalgia și istoria joacă un rol important în procesul lor.

"Pentru noi, un design bun este un design ponderat. Ne simțim confortabil în spațiul în care frumusețea și funcționalitatea se întâlnesc și avem întotdeauna ca scop crearea de piese utile și decorative."