Postere și Tablouri create de Little Detroit

În ianuarie 2019, Little Detroit a fost înființată de Christine Brage, care este designerul și artistul din spatele companiei. Christine Brage este o artistă daneză care lucrează în principal cu tăieturi din hârtie. Îi place să experimenteze cu diferite modele, forme și culori, iar majoritatea lucrărilor sale sunt create liber, fără un plan exact. De obicei, ea ajunge unde o conduce bisturiul.

„Visul meu a fost întotdeauna să fac artă în orice formă. Creația și exprimarea mea prin artă sunt o parte importantă a mea și a ceea ce sunt ca persoană.”

Christine a fost educată într-o profesie foarte diferită și a lucrat cu copii timp de mai mulți ani, dar mereu a simțit nevoia de a face artă. Acum trei ani, ea a decis în cele din urmă să asculte această chemare și a început să facă tăieturi din hârtie. S-a implicat profund în această activitate și a continuat să o facă de atunci. Îi place procesul liber de lucru cu hârtia și lucrează zilnic cu modele, texturi și combinații de culori noi.

„Fac artă pentru că pur și simplu nu pot să mă opresc. Când fac artă, timpul și spațiul dispar pentru un moment și pentru mine, este terapia și mindfulness-ul meu zilnic.”

Ea se inspiră de oriunde merge, dar în mare parte din plimbările ei zilnice în natură. Când i se cere să-și descrie arta, răspunde: organică, liniștită și abstractă.

„Pentru mine, arta este cheia vieții.”