Postere și Tablouri create de LouLou Avenue

Liv Ann Van Der Laan, femeia din spatele LouLou Avenue, este artistă încă de când era foarte mică. De pe atunci se cufunda în cărți de artă. Un pix și o bucată de hârtie erau întotdeauna la îndemână. Cărțile ei preferate erau "Pipi Longstocking" și "Picasso & Jacqueline". Un contrast destul de mare. Dar dragostea ei pentru artă și dorința de a crea artă erau moștenite din familie. Pictura, sculptura, lectura despre artă, vizitarea de tot felul de muzee, toate acestea erau activități frecvente în familie. Îi plăcea atunci și îi place și acum. Părinții lui Liv au crescut un copil impregnat cu artă!

Liv a devenit artistă pentru că asta este ea. O mișcare inevitabilă. Se lasă inspirată de orice îi atrage privirea, de orice distorsionează mintea sau exprimă mâinile. În trei cuvinte, arta ei este emoțională, pură și plină de frumusețe în imperfecțiunea sa brută. Cu desene imaginative ale feței ca element de bază.

„Pentru mine, arta este la fel de naturală ca respirația. Ca gândirea. Un mijloc de expresie. Nu există nicio șansă să treacă o zi fără o schiță, un desen, o pictură; întotdeauna există o linie care găsește drumul său afară.”