Postere și Tablouri create de Louis Buck

Modelat de fluxul și refluxul vieții de zi cu zi, artistul din Marea Britanie, Louis Buck, împletește legăturile familiale, lumea naturală și cultura skateboard-ului în creațiile sale vibrante și abstracte.

Mutarea de la Londra la liniștita regiune rurală Cambridgeshire a adus o schimbare profundă în perspectiva lui Louis Buck, în timp ce statutul de părinte a devenit un catalizator pentru încrederea în sine și o sursă de energie pentru eforturile sale artistice.

În timpul zilei, își asumă rolul de designer creativ, utilizând mijloace digitale pe o tabletă pentru a schița și replica inițial materiale reale. Acest proces servește drept fundație pentru a evalua efectul dorit înainte de a transpune unele lucrări pe pânză, folosind materiale precum carton, creion, pasteluri sau vopsele în ulei sau acrilice.

Serile acasă sunt sacre pentru Louis, unde arta devine un mijloc de relaxare și de eliberare a energiei sale creative. Condus de impuls și inspirat de expresionismul abstract și culorile vieții de zi cu zi, lucrările sale sunt reacții la stimulii din jurul său. Familia și cei dragi se regăsesc adesea subtil în creațiile sale, cu forme care încorporează neintenționat litere sau stele desenate de fiica sa, în timp ce influențele din tinerețea sa în cultura skateboard-ului adaugă un strat suplimentar de profunzime.

Cu toate că Louis recunoaște regulile și teoriile care guvernează culoarea, se bucură să le încalce atunci când intuiția îi dictează. Fie că reprezintă emoții sau adaugă o notă de disconfort compozițiilor sale pentru a reflecta o stare de spirit, culoarea devine o unealtă puternică pentru expresie.