Postere și Tablouri create de Madelen Möllard

Madelen Möllard este artistă, ilustratoare și designer cu sediul în Stockholm, Suedia. Originară din Karlshamn, un mic oraș din sudul Suediei, Madelen a început să viseze să devină artistă încă de la o vârstă fragedă. A părăsit orașul natal pentru a studia și lucra în Los Angeles și Stockholm, unde a explorat diferite domenii creative, cum ar fi styling-ul, designul vestimentar, designul grafic, ilustrația și pictura.

„Am început să creez artă imediat ce am putut să apuc un pix, probabil la doar câțiva ani. Bunicul meu era un artist foarte priceput și lucra la restaurarea picturilor vechi, așa că a devenit în mod natural o mare sursă de inspirație pentru mine.”

Madelen creează în principal opere figurative cu culori și forme îndrăznețe. Pentru Madelen, procesul creativ trebuie să fie captivant, iar ea găsește inspirație în aproape orice - un vas, o pictură, o grădină, atâta timp cât are combinații interesante de culori, forme și unele elemente ciudate.

„Fac artă pentru că mă face să mă simt bine și mă aduce într-o stare de satisfacție și concentrare foarte clară. Pentru mine, arta este ceva de iubit, de detestat sau doar ceva de savurat și privit.”

Când i s-a cerut să-și descrie arta în trei cuvinte, Madelen a ales următoarele: „Îndrăzneță, colorată și visătoare.”