Postere și Tablouri create de Malene Birger

Având Europa drept casă în mare parte a ultimului deceniu, designerul și artistul născut în Copenhaga, Malene Birger, găsește inspirație creativă în mediul său în continuă schimbare. "Inspirația mea vine și pleacă - este fluxul vieții și energiei mele, și depinde de ceea ce fac sau unde sunt", spune Malene, și continuă să-și descrie procesul creativ: "Pot avea o viziune clară când abordez o lucrare nouă. Cu toate acestea, rezultatul poate să arate complet diferit. Este ca și cum mâna și mișcările mele mă ghidează și, cu mai multă muncă, vin mai multă experiență și încredere."

Atât personal, cât și profesional, starea de repaus nu este cu adevărat o opțiune pentru Malene, care a fondat mai multe branduri de modă internaționale și, în ultimul deceniu, și-a construit cariera actuală ca artist și designer de interior.

"Inspirația vine din muncă. Nu din așteptare."

Casa sa actuală din partea de est a insulei Mallorca are un studio mare, de unde își petrece cea mai mare parte a timpului, atunci când nu călătorește. Și pentru a-și susține mintea și corpul, începe majoritatea zilelor cu yoga și un înot în mare.