Postere și Tablouri create de Mandy Maria

Lucrând cu o intensitate ridicată, artista scoțiană Mandy Maria reușește totuși să păstreze o delicatețe care rămâne în contrast cu scenele și peisajele aspre pe care le creează.

Mandy Maria locuiește în Glasgow de aproximativ 20 de ani, dar creșterea ei în partea de nord-est a Scoției încă o influențează și este o sursă continuă de inspirație pentru munca sa ca artistă: „Am avut o abundență de peisaje spectaculoase la o aruncătură de băț de casa mea. Și mi-a plăcut întotdeauna să merg pe dealuri. Unde am crescut, nu a durat mult să ajung în munții Cairngorm. A făcut parte din copilăria mea.”

Timp de mai mulți ani, a lucrat în industria designului, dar revenirea la desen a fost modalitatea prin care a putut cu adevărat să-și exprime sufletul. Experiența lui Mandy Maria în design a influențat mult timp munca ei, dar recent se simte atrasă de un proces mai analog.

Culorile sunt adesea punctul de plecare al procesului creativ al lui Mandy Maria, motiv pentru care par a fi motivul perfect pentru a explora noua ei fascinație pentru procedura analogică: „Desenul cu pigment pur este incitant! Sunt pasionată de crearea propriilor pigmenți cu minerale din călătoriile mele de schițare. Desenez munți cu munții.”