Postere și Tablouri create de Mie & Him

Chiar dacă baza lor este în Copenhaga, duo-ul de design Mie & Him se inspiră din întreaga lume. Combinând energiile lor masculine și feminine, precum și experiențele lor diferite, artiștii scot la iveală ce e mai bun unul în celălalt: "Faptul că venim din două țări contrastante (Danemarca și Bangladesh) ne-a permis să împărtășim un spectru vast de experiențe unul cu celălalt, ceea ce ne-a încurajat să cream artă împreună."

Artiștii din spatele Mie & Him, Mie Torp Træger și Ayaan Hafiz, nu numai că conduc împreună studio-ul creativ - sunt și căsătoriți: "Este o frumusețe să lucrezi cu cel cu care ești căsătorit. Ne permite să folosim punctele noastre forte individuale."

Artiștii își descriu lucrările ca fiind eclectice, abstracte și intuitive. Credința lor este că viața este imprevizibilă.

"Arta poate fi găsită peste tot. Este frumusețea și asprimea lumii, comprimate într-un singur obiect. Provocă imaginația noastră și ne împinge să găsim noi moduri de gândire." Această provocare constantă îi ajută pe Mie & Him să evolueze și îi motivează să creeze mereu, indiferent de ceea ce le rezervă viața.