Postere și Tablouri create de Moe Made It

În inima Copenhagăi se află Moe Made It, un studio de design care reflectă nuanțele calme ale luminii nordice și se inspiră din interacțiunea delicată dintre mare și uscat. Condus de cuplul Camilla & Espen Moe, creațiile lor sunt o uniune de minimalism, estetică și o îmbrățișare sinceră a modelelor organice.

"Estetica și minimalismul ne sunt ca o a doua natură", spune cuplul din Copenhaga care se află în spatele Moe Made It. Aflat între orașul aglomerat și marea liniștită, căminul lor din Østerbro este sanctuarul și centrul lor de creativitate. Cu experiența lui Camilla în arte grafice și pictură și experiența lui Espen în designul de mișcare și comunicare vizuală, au început o călătorie în care canalizează frumusețea ramificării în natură, ilustrând creșterea, diversitatea și explorarea.

Lucrările lor, care variază de la decupaje de hârtie, desene manuale la serigrafie, se joacă cu tonuri calme care amintesc de nisip, pământ și frunziș, un omagiu luminii nordice pe care au ajuns să o prețuiască. Și în timp ce arta lor este non-figurativă, adesea se adâncesc în abstracții ale formelor și modelelor organice, reflectând inspirațiile lor din zonele de coastă unde uscatul întâlnește marea.