Postere și Tablouri create de Nina Dissing

Cu vocea sa artistică unică și curiozitatea nesfârșită, Nina Dissing își pictează călătoria creativă pe pânza vieții.

Când Nina Dissing s-a mutat de la Viborg la Berlin pentru a urma o licență în design, aglomerația metropolei germane a devenit atât un creuzet pentru creșterea academică, cât și un loc de joacă pentru explorarea profesională. Începând cu întoarcerea în Danemarca natală, Nina și-a creat un loc special ca artist independent. Pasiunea sa profundă pentru desen și pictură - și în ultimii ani, ilustrații digitale - este în centrul atenției, cu încorporarea deliberată a granulelor și texturilor în lucrările sale.

Nina recurge la medii tradiționale, lucrând pe hârtie groasă cu o combinație de creioane colorate și grafit, guașă și acuarele. Procesul său creativ implică adesea începerea cu materiale umede și detalierea cu cele uscate, rezultând în reprezentări onirice ale peisajelor care includ munți, terenuri de tenis și piscine. Iubirea lui Nina pentru culori pătrunde în munca sa, cu palete îndrăznețe care reflectă fascinația sa pentru posibilitățile nesfârșite ale combinațiilor lor.

Inspirându-se din schimbările de sezon și lumină și din aventurile sale în lume, Nina poartă mereu cu ea un carnețel de schițe, capturând atât momente banale, cât și extraordinare ale vieții pentru a le transforma ulterior în opere de artă durabile.