Postere și Tablouri create de Nina Flagstad Kvorning

Inspirată de intimitatea vieții de zi cu zi, artista daneză Nina Flagstad Kvorning lucrează cu obiecte mici și culori voluminoase pentru a da adâncime și textură motivelor sale.

"Procesul meu creativ începe aproape întotdeauna cu materialul cu care lucrez și cu o culoare specifică", spune Nina. Lucrează în principal cu ulei și creioane moi pe hârtie sau carton. De acolo, Nina schițează motivul cu creionul până când vine momentul să adauge utilizarea caracteristică a culorilor. "Încep cu acea culoare care a inspirat lucrarea în primul rând și adaug încet celelalte nuanțe până când sunt mulțumită."

În general, utilizarea culorii este o parte centrală a operelor lui Nina. Nu numai datorită atmosferei pe care o aduc, ci și calității senzoriale. Textura pastelurilor îmbunătățește și completează anumite sentimente și amintiri legate de motivele pe care le prezintă. "S-ar putea să pară plictisitor, dar există multă cunoaștere în rutinele vieții noastre. Vreau să portretizez și să păstrez momente din viața noastră de zi cu zi."