Postere și Tablouri create de Nord Projects

Josefin Holmgren este femeia din spatele Nord Projects. Josefin a crescut în nordul Suediei, dar a locuit în Gothenburg în ultimii zece ani, studiind și lucrând în domeniul design-ului. A început să creeze artă încă de când era copil, dar în acea perioadă era un tip complet diferit de artă: "Am explorat totul, de la sculpturi și picturi abstracte în ulei/acrilice la portrete realiste în cărbune și artă digitală, pentru că îmi place orice tip de creație". Cu toate acestea, abia în 2018 Josefin Holmgren a decis să își dea cu adevărat o șansă, astfel că a creat Nord Projects.

Pentru Josefin Holmgren, crearea artei este un proces foarte simplu: "Fac artă pentru că nu știu cum să nu fac". Inspiratia pentru Nord Projects vine de la ființele umane și de la natură: "Corpul uman și tot ceea ce este uman, cu sentimentele și imperfecțiunile noastre, relațiile și emoțiile, este foarte frumos pentru mine". Când i se cere să descrie lucrările Nord Projects, Josefin spune: "Organice, delicate, feminine".

Josefin Holmgren vrea ca Nord Projects să fie despre emoții. Ea vrea ca acesta să fie: "Despre capturarea fragmentelor de viață - situațiile în care te simți sincer fericit și vrei doar să oprești timpul, sau luptele și rutina monotonă de zi cu zi. Toate aceste momente fac parte din viață. Așa că, cu formele organice ale corpului uman sau ale naturii, combinate cu o culoare sau o tehnică specifică de pensulă, încerc să exprim aceste diferite emoții".