Postere și Tablouri create de Pernille Sneholm

Pentru artistul danez și suflet creativ, Pernille Sneholm, tema comună din întreaga sa operă de artă este aceea a intuiției: "Unele dintre piesele de care sunt cea mai mândră sunt cele create în momente de inimă frântă complet sau iubire copleșitoare. În acest sens, emoțiile sunt forța motrice a creativității mele."

Cu toate acestea, Pernille este, de asemenea, inspirată de tipărituri, design grafic, arhitectură și tendințe în modă. Ea explică faptul că există ceva satisfăcător în a face să se întâlnească contrastele și în a crea un sentiment de echilibru.

Cu o educație în Design de Brand, Pernille a dobândit o varietate de metode diferite de a se exprima prin forme și culori, care evoluează în mod continuu. Și așa cum a experimentat, arta poate schimba și dobândi o multitudine de semnificații pentru diferite persoane - sau chiar pentru aceleași persoane în diferite momente ale vieții lor. "Asta e frumusețea artei", spune ea și continuă: "Că ia forma de care avem nevoie exact în acel moment în timp. Arta se va schimba întotdeauna."

Descriindu-și propriile lucrări cu cuvinte precum jucăuș și sinceritate, ea stabilește tonul pentru poveștile pe care speră să le spună prin arta sa.

"Arta este limbajul meu. Și a fi creativ este modul meu de a spune povești fără bariera cuvintelor."