Postere și Tablouri create de Robin Ahlgren

Robin Ahlgren este un artist suedez și un arhitect de interior cu sediul în Stockholm. Interesul pentru artă a început de la o vârstă fragedă, când îl privea adesea pe bunicul său pictând în atelierul său.

„Am început să creez artă când eram foarte tânăr, la început am pictat mult cu acril și ulei făcând artă abstractă, dar în timp, mi-am găsit propriul meu stil, mai simplu și mai curat.”

S-a mutat la Paris la vârsta de 21 de ani pentru a afla mai multe despre artă și arhitectură și pentru a studia franceza. După o jumătate de an la Paris, s-a mutat la Marbella, Spania, pentru a studia arhitectura interioară. După diploma de licență, s-a mutat înapoi la Stockholm.

„Fac artă pentru că este o modalitate frumoasă de a mă exprima, arătând sentimente, starea de spirit și modalitatea perfectă de a dispărea într-o altă lume pentru un timp. Să fiu în atelierul meu este ca și cum aș face yoga.”

Își ia inspirația de la bunicul său, Picasso, Henri Matisse și de la mulți alți artiști care creează artă contemporană.

„Pentru mine, arta este ceva la care te poți uita de multe ori, dar vezi mereu ceva diferit. Arta inspiră și meditează.”