Postere și Tablouri create de Ruby Hughes

"Îmi lipsește să mănânc paste cu tine" și "Vom bea Aperols în curând" nu sunt doar fraze, sunt firele care împletesc opera creativă a britanicei Ruby Hughes. Născută în Londra și hrănită de energia creativă a orașului Brighton de la malul mării, arta lui Ruby transcende banalul și transformă momentele de zi cu zi în lucrări de artă încântătoare și demne de povestit.

Călătoria creativă a lui Ruby a luat o întorsătură emoționantă în timpul lockdown-ului, evoluând în studio-ul ei, Ssshepaints. "Am început Ssshepaints ca un proiect în timpul lockdown, o modalitate de a ne conecta și de a împărtăși amintiri când eram cu toții separați unii de alții", reflectează Ruby. Inima artei sale se află în conversațiile și conexiunile dintre oameni, în special în acele momente legate de mâncare și vin. Pentru Ruby, aceste clipe obișnuite încapsulează frumusețea extraordinară a plăcerilor simple ale vieții.

Motivele care împodobesc pânzele lui Ruby sunt adesea scrisori de dragoste pentru experiențe partajate, nu sunt doar tușe pe o pânză, ci expresii ale dorinței și anticipației resimțite de persoanele care își iau rămas-bun de la cei dragi. Aceste creații, născute din povești personale, rezonază adânc cu cei care văd în ele reflecții ale propriilor vieți. "Primeșc mesaje de la străini care împărtășesc tradițiile lor, amintirile, rețetele și momentele care definesc relațiile lor", spune Ruby. "Bucătăria devine o pânză a conexiunilor personale, unde încrederea îmi permite să aduc aceste fragmente și sugestii la viață."