Postere și Tablouri create de Tenna Elisabeth Studio

Tenna Elisabeth Jacobsen este un designer grafic cu un master în comunicare vizuală obținut la Școala de Design Kolding, cu sediul în Copenhaga, Danemarca. În prezent, conduce Tenna Elisabeth Studio, unde experimentează cu propriile sale lucrări sau cu lucrări comandate.

"Ca designer, mă străduiesc să creez ceva nou din nimic."

Când Tenna Elisabeth studia la Școala de Design Kolding, a început să creeze lucrări de artă și s-a îndrăgostit imediat de tactilitatea procesului, intensitatea culorilor și oportunitatea de a combina materiale: "Pentru mine, arta mea este terenul meu personal de joacă creativ, pe care îl folosesc pentru a explora și captura compoziții vizuale fără agende ascunse sau obiective comerciale. Las procesul să ghideze rezultatele și îi permit intuiției să preia complet controlul."

Arta sa este modelată atât de tehnici tradiționale de tipărire manuală, cât și de improvizație creativă; experimentează întotdeauna cu abordări noi, materiale și medii. Tenna Elisabeth își descrie lucrările de artă cu următoarele trei cuvinte: "Grafic, abstract, tactil."

"Găsesc inspirație în majoritatea lucrurilor din jurul meu; în special în detaliile ascunse și în tactilitatea obiectelor de zi cu zi: în coaja unei roșii, în intensitatea unei culori sau în combinația diferitelor materiale și texturi."